StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Дівчина вигнала сестру зі свого весілля через "неправильну сукню": як вона пояснила свій вчинок

20 серпня 2024, 11:49оновлено 21 серпня, 17:42
661
Сестру нареченої вигнали з весілля, тому що вона прийшла у фіолетовій сукні, хоча наречена наперед просила гостей дотримуватися "жовтого дрескоду".
Свадьба
Дівчина вигнала сестру зі свого весілля через "неправильну сукню"/ колаж: Главред, фото: unsplash.com

Дівчина викликала дискусію у мережі після того, як вигнала сестру зі свого весілля, бо вона не врахувала у своєму одязі колір, який був обраний для церемонії.

Радимо також прочитати матеріал: Лише геній знайде дивну троянду за 5 секунд: загадка на перевірку уважності

25-річна дівчина пояснила, що її батьки усиновили її сестру Джен, якій зараз 23 роки, коли вони були дітьми. Дівчина зазначила, що вона доклала всіх зусиль, щоб її усиновлена сестра почувалася добре у їхній сім’ї. Проте незабаром вона відчула, що сестра її затьмарює.

відео дня

"Упродовж багатьох років у кожній нашій подорожі ми повинні були робити те, що хотіла Джен. Ми повинні були їсти там, де вона хотіла їсти. І вона повинна була планувати всі мої дні народження Якщо вона не отримувала те, що хотіла, вона влаштовувала істерику. Я відчувала, що батьки мене люблять і про мене піклуються, але я завжди була другою після Джен", – розповіла дівчина на Reddit, пише The Mirror.

Через багато років, коли оповідачка збиралася вийти заміж за свого нареченого Кіпа, вони разом придумали кольорову гаму для свого весілля.

"Ми подумали, що було б цікаво мати кольорову схему. Мій улюблений колір – жовтий, а його – блакитний, тому мої гості носили б жовтий, його – блакитний, а спільні друзі – зелений", – пояснила вона.

Але це не сподобалося Джен. Коли Джен дізналася, то розлютилася, тому що вона ненавидить жовтий колір.

"Вона сказала мені, що ні за яких обставин не буде носити жовтий колір. Я знизала плечима і попередила її, що я б просто вигнала її, якби вона не одягнула жовтий одяг на моє весілля", – зазначила дівчина.

Проте наречена була спустошена, коли побачила, що Джен прийшла на весілля у фіолетовій сукні. Не вагаючись, вона сказала їй негайно піти.

"Колірна схема була ідеальною, і вона її зіпсувала. Джен відмовлялася піти, доки я не погрожувала викликати охорону. Решта весілля пройшла гладко, але після цього мої батьки були в люті на мене за те, що я вигнала Джен. Я сказала їм, що попередила її, що її виженуть, якщо вона не дотримуватиметься колірної гами, але вони сказали, що всі подумали, що це жарт. Вони сказали, що з мого боку було жорстоко вигнати сестру через щось таке тривіальне", – розповіла дівчина.

Дівчина зазначила, що реакція інших членів її родини була "змішаною": дехто казав, що "вони б навіть не запросили Джен", а інші "вважали, що наречена мала б просто промовчати".

Вона звернулася до Reddit, щоб запитати, чи думають люди, що вона помиляється, і незабаром посипалися дуже різні коментарі. Одні коментатори казали, навіщо взагалі вона запросила Джен на весілля, інші зазначали, що батьки сприяли такій поведінці Джен упродовж років.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти