StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Оптична ілюзія не для слабкодухих: потрібно знайти свисток на картинці за 15 секунд

14 липня 2023, 07:05оновлено 15 липня 2023, 16:57
54876
Свисток загубився серед інструментів. Не кожному вдасться його відшукати.
Головоломка, свисток
Потрібно знайти свисток на картинці за 15 секунд/ Fresherslive, ua.depositphotos.com

Оптичні ілюзії змушують нас залучати усі свої вміння і навички під час розгадування такого виду загадок. Але у той же час це ще й хороший спосіб потренувати свої розумові здібності, покращити уважність та спостережливість. Особливо такий ефект буде помітний, якщо виконувати такі корисні для мозку завдання щодня. Від наступної оптичної ілюзії у вас просто очі розбігатимуться, адже потрібно буде знайти свисток на картинці з інструментами.

На фотографії ми бачимо різноманітні інструменти, які дуже рівномірно посортовані та складені у певному порядку. Серед великої кількості інструментів та різних деталей десь захований свисток, помітити який з першого погляду не вдасться нікому, пише Fresherslive.

Знайти свисток дуже швидко зможуть лише дуже спостережливі люди, які звикли помічати навіть найдрібніші деталі. При цьому на виконання завдання дається всього 15 секунд, що робить його ще складнішим.

відео дня

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати також наступну: Загадка, яку практично неможливо розгадати: потрібно знайти журавля на картинці

Ви готові кинути собі виклик? Якщо так, то зосередьтеся лише на цьому завданні, не відволікайтеся ні на що інше і спробуйте впоратися, вклавшись у запропонований час або навіть швидше.

Оскільки інструментів на картинці дуже багато, доведеться вперто сканувати поглядом кожну ділянку фотографії у пошуках потрібного предмета, і ще й робити це дуже швидко. Але ми впевнені, що ви точно не з тих людей, які швидко здаються.

Головоломка
Потрібно знайти свисток на картинці за 15 секунд/ Fresherslive

Якщо вам не вдається помітити свисток на картинці, даємо невелику підказку – зверніть особливу увагу на молотки, які лежать внизу фотографії. Нічого дивного там не помічаєте?

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Головоломка
Потрібно знайти свисток на картинці за 15 секунд/ Fresherslive

Раніше ми розповідали про загадку для найкмітливіших, у якій потрібно знайти непомітного гепарда на малюнку. Екзотичний пейзаж заховав у своїх глибинах дику тварину. Не усім вдасться помітити, де схованка небезпечного чотирилапого.

Також раніше ми розповідали про загадку, яку практично неможливо розгадати – потрібно знайти журавля на картинці. Птах замаскований так добре, що знайти його майже неможливо. Зробити це зможуть лише одиниці.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти