StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Навіщо потрібні лінії на долонях: неочікувана відповідь спеціалістів

22 липня 2024, 16:56
275
Хіроманти вважають, що за лініями на руках можна визначити близько 80% майбутнього. Звідки в нас лінії на долоні і для чого вони насправді відповіли й лікарі.
Рука, хиромантия
Як визначити лінію життя на долоні / Колаж: Главред, фото: flickr

Лінії на долонях викликають неабияке зацікавлення у хіромантів - людей, що вірять в одну з найдавніших систем ворожіння по долонях. Лікарі ж пояснюють таку особливість наших рук більш практичним підходом. То насправді що означає лінія долі на долоні?

Звідки в нас лінії на долоні

Якщо підходити до цього питання з точки зору науки, то лінії, які є на долонях і згинах пальців призначені для того, щоб допомагати шкірі на руках розтягуватися і стискатися.

Що означає лінії на долоні лівої руки

Якщо лінія долі йде чітко і рівно вгору – найімовірніше, ви кар'єрист і робота посідає провідне місце у вашому житті. Якщо ж лінію слабо видно, то в роботі все навпаки - ви не задоволені нею і вибором професії в цілому. Якщо від вашої лінії долі є багато розгалужень і штрихів – у кар'єрному плані у вас було багато змін.

відео дня

Якщо ваша лінія долі нібито відгалужується від лінії життя, це свідчить про ваше самовиховання та здатність впливати на думки інших людей. Якщо лінії життя і долі перетинаються десь в середині, то ви будете змушені десь на життєвому шляху пожертвувати своїми інтересами заради інших.

В етері "Сніданок з 1+1" хіромант Марина Тихонова додала, що лінія життя, яка проходить по долоні без розривів, без пересічень, то з великою ймовірністю у людини все буде добре у житті.

Як визначити лінію життя на долоні

Для визначення лінії життя необхідно провести дві паралельні лінії від основи середнього та безіменного пальця до зап'ястя. Вісь від безіменного перетинає лінію життя і показує, власне, довжину життя відповідно до довжини лінії.

Що відомо про "Сніданок з 1+1"

"Сніданок з 1+1" — ранкове шоу телеканалу 1+1 виробництва 1+1 Media. Програма триває три години і є найдовшим в Україні ранковим шоу у прямому ефірі. "Сніданок з 1+1" подає новини, розваги, корисні поради та інтерв'ю з цікавими гостями у прямому ефірі. Програма містить декілька ранкових випусків ТСН, повідомляє Вікіпедія.

"Сніданок з 1+1" має власну музичну студію, тому в програмі звучить жива музика. На YouTube канал "Сніданку з 1+1" підписано понад 500 тисяч користувачів.

Інші новини про долоні:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти