StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Які 7 днів у грудні не можна ігнорувати українцям - гороскоп для України

26 листопада 2023, 17:56оновлено 27 листопада 2023, 10:09
Гороскоп на грудень для України. Яка подія може статися в грудні, і коли окупанти побіжать з України, розповіла астролог Яна Пасинкова.
Гороскоп на грудень для України і на фронті
Гороскоп на грудень для України і на фронті / Колаж Главред, фото Генштаб ЗСУ, скріншот з youtube

У грудні окупанти захочуть влаштувати щось нове в Україні. Великої небезпеки варто очікувати з неба, таку заяву зробила астролог і таролог Яна Пасинкова.

"У грудні ЗСУ зможуть відкрити важливий шлях, але війна не закінчується. Окупанти намагатимуться з неба влаштувати бомбардування. ЗСУ даватимуть відсіч окупантам", - зазначила Яна Пасинкова.

Астролог назвала 7 днів у грудні, коли варто берегти себе і дітей.

відео дня

Хто така Яна Пасинкова

Яна Пасинкова - таролог, переможниця 15-го сезону Битви екстрасенсів. Часто робить розбір питань на таро, які хвилюють кожного українця. Має власний канал на YouTube.

Найнебезпечніші дні в грудні:

  • 3 грудня,
  • 8 грудня,
  • 9 грудня,
  • 10 грудня,
  • 19 грудня,
  • 21 грудня,
  • 31 грудня та 1 січня.

"Окупанти будуть відступати. Велика хвиля відступу буде в березні місяці. ЗСУ їх будуть гнати. Першими будуть звільняти території, які більше постраждали, це території біля води. Може бути Запорізька АЕС або якийсь завод. Ці території будуть звільнятися першими", - зазначила таролог.

Чим для України закінчиться 2023 рік

"До кінця року нас чекають дуже хороші новини. Це буде дві хвилі хороших новин. Одна хвиля - до кінця 2023 року, друга після квітня 2024 року. Чекаємо", - зазначила Яна Пасинкова.

За словами астролога, Росія влаштує обстріл України на Новий рік.

"Окупанти влаштують щось на Новий рік. Це буде щось нове і глобальне, дуже дрібне, але буде дуже багато цього. Потрібно берегти себе і дітей", - додала астролог.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти