StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Лікар розповіла, що насправді відбувається із людиною перед смертю

31 жовтня 2023, 04:05
5373
Лікар Кетрін Маннікс пояснила, що відбувається в останні моменти смерті людини та які ознаки це має.
Лікар розповіла, що насправді відбувається із людиною перед смертю
Що відбувається із людиною перед смертю / колаж: Главред, фото: pexels.com

Є дві речі, які трапляються абсолютно із кожною людиною - народження і смерть. Ніхто не пам’ятає, як народився, і ніхто насправді не пам’ятає смерті, бо ніхто не повертається після неї.

Лікар Кетрін Маннікс, яка 30 років працювала у сфері паліативної допомоги, пояснила, що відбувається в останні моменти смерті людини, передає видання LADbible. Кетрін розповідає, що першою ознакою є те, що організм починає вичерпуватися. Це схоже, коли ваш мобільний телефон розряджається, а батарея не тримає заряд.

"І зарядний пристрій - це сон. Більше, ніж їжа, більше, ніж пиття. І насправді багато людей, які вмирають, не відчувають сильного голоду. З часом людям поступово потрібно більше сну, щоб у них було достатньо енергії, щоб думати і робити те, що вони можуть. І поступово люди стають не просто сплячими, а непритомними. Тоді вони не визнають різниці", - пояснює лікар.

відео дня

Вона також розповіла про "смертельний хрип" - це шум, який люди можуть видавати в останні хвилини життя.

"Мозок запускає рефлекторні моделі дихання, які рухаються назад і вперед між досить глибоким диханням, яке поступово стає більш поверхневим. А потім знову назад до початку. Назад і вперед між періодами досить повільного дихання, більш прискореного дихання, назад до повільного дихання", - додає лікар.

Кетрін сказала, що такі хрипи - це ознака "глибокої втрати свідомості". Лікар пояснила, що врешті-решт буде останній "видих, після якого просто не буде іншого вдиху".

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти