StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Вчені дізналися, у чоловіків з яким голосом будуть проблеми в сім'ї

9 липня 2021, 19:48оновлено 9 липня 2021, 20:36
Це було обмежене дослідження.
сім'я-батьки
Вчені набрали 218 студентів бакалаврату, оцінили їх стиль прихильності / GoodFon

Дослідження показало, що чоловіки, які говорять нижчим тембром, гірше спілкуються зі своїми близькими, і тому у них більше шансів уникнути формування близьких прихильностей.

Вчені набрали 218 студентів бакалаврату, оцінили їх стиль прихильності за допомогою анкети і попросили їх записати пропозиції, щоб оцінити свій голос.

За словами експертів з сичуанського педагогічного університету в Ченду, Китай, людям з" більш мужнім " голосом важче розвивати сильні прихильності у відносинах.

відео дня

читайте такожВчені розповіли, як багатодітна сім'я впливає на здоров'я їхніх членів

Вони також використовували менш позитивні моделі спілкування у своїх відносинах у порівнянні з тими, хто говорить більш високим тоном.

Автори кажуть, що це може бути пов'язано з раніше виявленим зв'язком між більш глибокими голосами і більш високим рівнем тестостерону у чоловіків, або може бути, що більш гучні чоловіки розробляють більш ефективні стратегії спілкування для залучення партнера. За словами авторів, голос, як було показано, передає інформацію про поведінку у відносинах, в тому числі про те, що мова йде про фізичну привабливість невірності.

Було показано, що нижча висота голосу пов'язана з більш високим рівнем тестостерону, а більш високий рівень тестостерону пов'язаний з проблемами у взаєминах, стверджують автори нового дослідження.

Цзин Чжан і Ліцзюнь Чжен набрали 218 студентів бакалаврату-90 чоловіків і 128 жінок - які заповнили анкету, в якій визначався їх стиль прихильності.

Потім вони попросили студентів вимовити в мікрофон п'ять виразів, щоб дослідники могли визначити рівень їх голосу.

В анкеті вимірювалася тривожна прихильність, що характеризується чіпкістю і постійною потребою в розради.

Вони також заповнили шкалу, яка вимірює шаблони спілкування, які зазвичай використовуються при вирішенні проблем у взаєминах.

Під час запису вони повинні були вимовити в мікрофон п'ять виразів, які були проаналізовані для вимірювання основної частоти - показника висоти голосу.

Потім вони обчислили варіації основної частоти для п'яти слів, щоб створити стандартну міру.

Чоловіки з нижчим голосом, швидше за все, уникали прихильностей і менш конструктивні у своєму стилі спілкування.

Висота голосу не мала зв'язку з прихильністю і стилем спілкування студенток, які брали участь в дослідженні. Чжан і Чжен кажуть, що люди з жіночими рисами, швидше за все, демонструють більший рівень теплоти та співпереживання.

Вони сказали, що це важливі якості для підтримки здорових відносин, тому чоловіки з більш жіночим голосом будуть більш схильні до прийняття кращої поведінки для підтримки відносин.

Це включало позитивні комунікативні стратегії.

Вони кажуть, що рівень тестостерону є найбільш вірогідним поясненням, оскільки більш високий рівень тестостерону пов'язаний з більш низьким голосом.

Команда стверджує, що альтернативою є те, що, оскільки чоловіки з низьким голосом більш привабливі для жінок, ті, хто має більш високий голос, розробляють більш сприятливі стратегії спілкування, щоб підвищити свою цінність для потенційних партнерів.

Це було обмежене дослідження, оскільки когорта складалася з студентів, які, ймовірно, були менш впевнені в своїх думках, ніж населення в цілому.

Результати були опубліковані в журналі сексу та подружньої терапії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти