StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

У вас лише 8 секунд: тільки люди з неймовірним зором знайдуть бейсбольну биту

23 жовтня 2023, 11:02
577
А ви зможете за 8 секунд знайти заховану бейсбольну биту на картинці - але це не так просто, як здається, адже вона легко зливається з оточенням.
Головоломка, бита
Тільки люди з неймовірним зором знайдуть бейсбольну биту за 8 секунд / Колаж Главред, фото: pexels, JagranJosh

Розглядаючи зображення і намагаючись виокремити певну деталь, може бути складно, особливо коли на зображенні вже багато чого відбувається. Перевірка зору може бути гарним способом загострити зір і навчити мозок мислити по-іншому.

У цій складній головоломці, яка вимагає від вас уваги до деталей, вам потрібно знайти добре заховану бейсбольну биту. Звучить просто, але завдання полягає в тому, щоб знайти її протягом восьми секунд. Це складно, але можливо, і якщо вам вдасться це зробити, ви потрапите до 10 відсотків найкращих спостерігачів за версією творців головоломки JagranJosh, повідомляє Mirror.

Головоломка
А ви зможете за 8 секунд знайти заховану бейсбольну биту? / фото: JagranJosh

Якщо вам вдасться вкластися в ліміт часу, "ви маєте гостре око на деталі, вмієте швидко мислити та вирішувати проблеми в умовах тиску", - пояснюють у JagranJosh.

відео дня

Тож чому б не перевірити свою спостережливість і не спробувати знайти заховану бейсбольну биту на зображенні кафе?

Найкращий спосіб спробувати знайти її - розділити картинку на частини і швидко просканувати кожну з них, а не дивитися на картинку в цілому. Сподіваємось, це полегшить вам завдання, адже бита дуже добре захована.

Ви вже знайшли її? Якщо ні, то, швидше за все, ваш ліміт часу вичерпано - але не хвилюйтеся, ви можете продовжити пошуки без обмежень у часі. Однак, якщо ви все ще шукаєте його, не прокручуйте вниз, тому що відповідь з'явиться незабаром.

Головоломка
Правильна відповідь / фото: JagranJosh

Ви знайшли її? Це непросто, адже вона майже не помітна на зображенні, тож вітаємо вас, якщо ви її знайшли. Якщо вам сподобався цей тест, чому б не спробувати цей і не перевірити свій зір далі, щоб знайти собаку, що ховається на фото за 7 секунд? Це не таке і просте завдання.

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти метелика за 15 секунд. Метелика в парку зможе помітити не кожен, адже він дуже добре заховався.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти