StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Тільки найкмітливіші знайдуть кота на дереві за 5 секунд: складна оптична ілюзія

16 січня 2024, 07:10оновлено 6 лютого, 16:03
19190
Десь на дереві ховається кіт. Помітити його зможуть лише найуважніші. Чи вдасться це вам?
Загадка, кот
Потрібно знайти кота на дереві за 5 секунд/ колаж: Главред, фото: Twitter exdailyquiz, unsplash.com

Оптичні ілюзії є дуже важкими для розгадування загадками, адже у них завжди є "подвійне дно", коли у звичайному сюжеті картинки приховується щось, що ми не бачимо одразу. У таких завданнях доводиться добряче постаратися, щоб добратися до правильної відповіді.

Якщо вас цікавлять головоломки і різні загадки, радимо прочитати наступний матеріал: Треба за 8 секунд вгадати тварину на малюнку: лише одиниці впораються із завданням

Але такі загадки є чудовим способом перевірити свою уважність та кмітливість, а також потренувати свої розумові здібності. При цьому достатньо буде витрачати хоча б невеличку кількість часу щодня, щоб добре розвинути свої навички розв’язування логічних завдань.

відео дня

У новій оптичній ілюзії потрібно відшукати кота, який заховався серед гілок дерева, пише jagranjosh. Помітити котика і справді буде непросто, адже він замаскувався дуже майстерно. Чи готові ви перевірити свою уважність?

Але при цьому у вас буде обмежена кількість часу на виконання цього завдання – всього 5 секунд. Не кожному вдасться розгадати загадку настільки швидко.

Не опускайте руки, якщо у вас щось не буде виходити. Лише терплячим і наполегливим завжди вдається досягнути хорошого результату. Тому не здавайтеся і рухайтеся вперед попри усі невдачі.

Якщо вам не вдається розшукати кота за 5 секунд, то просто продовжуйте пошуки, не звертаючи увагу на час. Так, ця загадка і справді складна, тому не усім вдасться знайти тварину так швидко.

Загадка
Потрібно знайти кота на дереві за 5 секунд/ Twitter exdailyquiz

Даємо невелику підказку – уважно придивіться до гілок дерева у правому нижньому куті.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Загадка
Кіт заховався у правому нижньому куті/ Twitter exdailyquiz

Раніше ми розповідали про загадку, у якій лише люди з високим IQ знайдуть помилку на картинці. Не кожному вдасться зрозуміти, що саме на картинці є неправильним, всього за 4 секунди.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій лише люди з "орлиним зором" вгадають тварину за 4 секунди. Важко буде здогадатися, яка саме тварина захована на картинці.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти