StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Потрібно знайти зебру серед жирафів за 7 секунд: загадка, яку розгадає не кожен

16 січня 2024, 14:28оновлено 6 лютого, 16:03
10627
Важко буде помітити, де саме заховалася зебра. Тваринка обрала для себе дуже хорошу схованку.
Зебра, загадка
Треба знайти зебру серед жирафів за 7 секунд/ колаж: Главред, фото: unsplash.com, Bright Side

Оптичні ілюзії – це дуже заплутані зображення, які кидають виклик нашому сприйняттю та нашій уважності. Такі загадки дають глибоке розуміння того, як наш мозок обробляє таку складну візуальну інформацію. Ці загадки можуть заплутати кого завгодно, адже під час виконання завдання може виявитися, що усе не таке, як нам здавалося спочатку, і там є глибоко захований інший сенс.

Якщо вас цікавлять головоломки і різні загадки, радимо прочитати наступний матеріал: Треба за 8 секунд вгадати тварину на малюнку: лише одиниці впораються із завданням

У новій оптичній ілюзії потрібно відшукати зебру серед жирафів, пише jagranjosh. Тваринка дуже добре заховалася, тому помітити її буде непросто. Доведеться докласти чимало зусиль для вирішення цього завдання.

відео дня

Спробуйте максимально зосередитися на завданні, не відволікатися ні на що інше та дуже швидко розгадати загадку. На виконання завдання є всього 7 секунд. Чи впевнені ви, що зможете впоратися за такий короткий період часу?

На картинці ми бачимо велику кількість жирафів у джунглях. При цьому ці жирафи незвичайні – більшість з них мають нетипове для цих тварин чорно-біле забарвлення, а деякі тварини жовті. блакитні або червоні з чорними плямами.

Але десь серед цих незвичайних жирафів заховалася зебра. Непросто буде помітити, де ж захована непрохана гостя, адже багато деталей на малюнку розпорошуватимуть вашу увагу.

Загадка
Треба знайти зебру серед жирафів за 7 секунд/ Bright Side

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Загадка
Зебра заховалася у правій частині картинки/ Bright Side

Раніше ми розповідали про загадку, у якій лише люди з "орлиним зором" вгадають тварину за 4 секунди. Важко буде здогадатися, яка саме тварина захована на картинці.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій треба знайти злодія за 6 секунд. Хто із трьох хлопців на картинці є справжнім злодієм? Непросто буде здогадатися.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти