StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Лише геній знайде дивну троянду за 5 секунд: загадка на перевірку уважності

21 серпня 2024, 17:34оновлено 24 серпня, 19:22
21432
Помітити, яка саме троянда відрізняється від усіх інших, зможуть тільки люди з найгострішим зором.

Загадка, троянда
Потрібно знайти дивну троянду за 5 секунд/ колаж: Главред, фото: Brightside, unsplash.com

Головоломки та оптичні ілюзії допомагають покращити уважність, спостережливість і навички виконання логічних завдань. Якщо подібні загадки розгадувати часто, то вже дуже скоро можна помітити, наскільки легше і простіше це вам вдаватиметься з кожним разом.

Радимо також прочитати матеріал: Треба бути "Шерлоком Холмсом", щоб знайти заховане слово: загадка на уважність

відео дня

У наступній оптичній ілюзії потрібно відшукати дивну троянду на картинці, пише jagranjosh. Непросто буде помітити, яка саме троянда відрізняється від усіх інших.

На картинці ми бачимо велику кількість троянд, які розташовані у рядки. На перший погляд може здаватися, нібито вони всі однакові, проте це не так. Якщо придивитися, стає очевидно, що одна квітка все-таки відрізняється від інших.

Але під час виконання завдання доведеться поспішати, адже на загадку дається всього 5 секунд. Непросто буде виконати завдання настільки швидко.

Потрібно відшукати "самозванку", уважно оглянувши усі закутки картинки і придивляючись до усіх навіть найменших деталей. Адже важко передбачити, яка саме дрібна деталь може вказати на правильну відповідь.

Загадка
Потрібно знайти дивну троянду за 5 секунд/ Brightside

Коли розгадаєте загадку, можете перевірити правильність своєї відповіді, подивившись на малюнок внизу.

Дивна троянда – це та, що присутня в правій частині зображення. Вона відрізняється від інших троянд, оскільки має лише один лист.

Загадка
Непросто буде знайти дивну троянду/ Brightside

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали про загадку, у якій треба відшукати черевик за 9 секунд. Захований черевик зможуть відшукати тільки справжні нишпорки, яких не лякають завдання високої складності.

Також раніше ми розповідали про неймовірну загадку, у якій тільки сучасні "Шерлоки Холмси" знайдуть 10 відмінностей між картинками. Зображення виглядають практично ідентичними – тільки найбільш кмітливі та уважні люди зможуть зрозуміти, що саме на цих зображеннях відрізняється.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти