StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Треба бути "Шерлоком Холмсом", щоб знайти заховане слово: загадка на уважність

24 серпня 2024, 17:02оновлено 26 серпня, 16:16
10071
Знайти заховане слово всього за 10 секунд зможуть лише люди з надзвичайною уважністю та орлиним зором.
Девушка, загадка
Треба знайти заховане слово за 10 секунд/ колаж: Главред, фото: depositphotos.com/ua, jagranjosh

Оптичні ілюзії, головоломки та інші загадки допомагають розвивати свою кмітливість та навички вирішення логічних завдань. Регулярне розгадування таких загадок допомагає покращити свою уважність до деталей, тому не варто нехтувати таким чудовим способом потренувати свій мозок.

Радимо також прочитати матеріал: Лише люди з "орлиним зором" знайдуть газету: загадка, яку треба розгадати за 13 секунд

У наступній головоломці тільки людям із найгострішим зором вдасться відшукати слово heat на картинці, пише jagranjosh. Непросто буде зробити це настільки швидко.

відео дня

Головоломка для пошуку слова складається з серії букв, розташованих випадковим чином у сітці. Завдання полягає в тому, щоб знайти слово в сітці, намагаючись зіставити літери в значущій комбінації по горизонталі, вертикалі або діагоналі.

Потрібно буде максимально концентруватися на завданні, щоб нічого не могло вас "вибити з колії" і збити з правильного шляху.

Спробуйте уважно роздивитися усі літери, намагаючись складати їх у слова. Як уже згадувалося вище, слово може бути розташоване не тільки по горизонталі чи вертикалі, а й по діагоналі, тому не варто забувати оглядати ще й цей напрямок руху літер.

Загадка
Потрібно знайти заховане слово за 10 секунд/ jagranjosh

Зосередьтеся і рухайтеся тільки вперед – якщо не здаватися і йти до своєї мети, тоді точно вдасться досягнути того, чого ви бажаєте.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Загадка
Непросто буде знайти заховане слово/ jagranjosh

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали про загадку, у якій треба знайти 3 відмінності між картинками за 18 секунд. Тільки люди з "орлиним зором" зможуть помітити, чим саме відрізняються дві картинки.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій знайти драбину за 5 секунд зможуть лише одиниці. Знайти заховану драбину в бібліотеці – це практично те ж саме, що відшукати голку в копиці сіна.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти