StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Лише геній знайде ножиці на картинці за 10 секунд: складна оптична ілюзія

16 жовтня 2023, 18:38оновлено 17 жовтня 2023, 12:47
38609
Багато дрібних деталей відволікатимуть увагу і не даватимуть зосередитися на головному завданні.
Ножницы, оптическая иллюзия
Потрібно знайти ножиці на картинці за 10 секунд/ колаж: Главред, фото: unsplash.com, fresherslive

Головоломки та оптичні ілюзії можуть покращити уважність і навчити бачити навіть найменші деталі, які часто ховаються від наших очей. Але для того, щоб натренувати свою пильність, потрібно розв’язувати такі завдання регулярно. Наступна загадка може заплутати кого-завгодно, адже потрібно буде знайти ножиці на картинці з великою кількістю інших дрібних деталей.

На завдання дається всього 10 секунд, пише Fresherslive. За такий короткий проміжок часу впоратися із загадкою зможуть лише найкмітливіші люди.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Тільки найуважніші знайдуть "Оскар" серед десятків слів: неймовірна оптична ілюзія

відео дня

На малюнку ми бачимо велику кількість різних за розмірами болтів, саморізів та інших дрібних деталей. Вони хаотично розкидані по білій поверхні, що ще більше заплутує погляд.

Десь серед цього безладу заховані ножиці. Помітити прихований предмет – завдання непросте.

Визначити, де саме розташовані ножиці, зможуть лише дуже терплячі та уважні люди. Якщо ви впевнені своїх силах або хочете перевірити рівень своєї спостережливості – тоді вам точно варто розгадати цю загадку.

Контролювати час можна за допомогою таймера або секундоміра. Але якщо вам не вдалося знайти захований предмет за 10 секунд, то не варто опускати руки – продовжуйте пошуки, не звертаючи увагу на час.

Оптические иллюзии
Потрібно знайти ножиці на картинці за 10 секунд/ fresherslive

Після розгадування загадки можете запропонувати її своїм друзям і рідним, або навіть влаштувати своєрідні змагання і перевірити, хто з вас впорається із завданням швидше.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Оптические иллюзии
Помітити ножиці дуже важко/ fresherslive

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти грабіжника на малюнку за 15 секунд. Грабіжник добре заховався на вулиці мегаполіса. Дуже багато деталей відволікатимуть від його пошуку.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти левеня всього за 8 секунд. Щоб швидко відшукати дитинча левів, потрібно мати справді "орлиний зір".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти