StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Потрібно знайти мишу в бібліотеці за 12 секунд: надзвичайна загадка для геніїв

15 жовтня 2023, 06:55оновлено 17 жовтня 2023, 12:47
4452
Не кожен зможе знайти мишу так швидко і ще й обігнати кота, який теж за нею полює.
Мышь, загадка
Потрібно знайти мишу в бібліотеці за 12 секунд/ колаж: Главред, фото: unsplash.com, fresherslive

Оптичні ілюзії, головоломки та інші загадки допомагають розвивати уважність, спостережливість і гнучкість мислення. Часто розгадка ховається там, де ми і не підозрювали, тому робота над вирішенням таких завдань буде не лише цікавою, а й корисною, адже зіграє роль тренування для мозку.

У наступній загадці потрібно знайти мишу, яка дуже добре заховалася у бібліотеці. Знайти гризуна треба всього за 12 секунд, що робить завдання ще складнішим, пише Fresherslive.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Тільки найуважніші знайдуть "Оскар" серед десятків слів: неймовірна оптична ілюзія

відео дня

Як ми бачимо на картинці, стурбована бібліотекарка відправляє кішку в погоню за мишею, яка завелася у закладі. Працівниця бібліотеки вочевидь боїться гризуна, адже навіть вилізла на стілець зі страху.

У бібліотеці на полицях крім книжок також є багато різних предметів, і це може дуже відволікати під час пошуку миші. Тому варто дуже добре зосередитися і не звертати увагу ні на що зайве, щоб не витрачати дорогоцінний час.

Спробуйте позмагатися з часом і перевірити, чи зможете ви відшукати гризуна всього за 12 секунд або швидше. При цьому варто поспішати, щоб помітити гризуна раніше, ніж це зробить кішка, яка теж вирушає на пошуки.

Загадка
Потрібно знайти мишу в бібліотеці за 12 секунд/ fresherslive

Якщо вам не вдається знайти мишу, даємо невелику підказку – зверніть увагу на найвищу полицю справа.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Загадка
Миша залізла на найвищу полицю/ fresherslive

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти левеня всього за 8 секунд. Щоб швидко відшукати дитинча левів, потрібно мати справді "орлиний зір".

Також раніше ми розповідали про оптичну ілюзію, яка випробовує уважність – потрібно знайти сову за 10 секунд. Заплутана загадка змусить бути максимально зосередженими, адже птах дуже добре захований від поглядів.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти