StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Сильний ритуал для покупки квартири: вже скоро купите власне житло

27 листопада 2023, 21:18оновлено 28 листопада 2023, 18:43
11306
Відомий український мольфар переконує, що якщо все зробити правильно, то у наступному році у вас з'явиться можливість придбати квартиру чи будинок мрії.
ритуал для покупки квартиры
Мольфар розповів про сильний ритуал для покупки квартири / Колаж: Главред, фото: depositphotos.com/ua

У сучасному світі дуже багато людей живуть на зйомних квартирах чи орендують будинки. Власне житло нині для багатьох є справжньою розкішшю. Не так вже й багато людей має змогу придбати квартиру чи будинок. Однак вихід є.

Відомий український мольфарМаксим Гордєєв переконаний, що притягнути купу грошей для придбання квартири допоможе дуже простий та дієвий ритуал.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: Ніколи не робіть це вночі: мольфар назвав 4 речі, які призводять до бідності та біди.

відео дня

Сильний ритуал для покупки квартири

Мольфар розповів про те, що для проведення цього ритуалу вам знадобиться будь-який новий ключ. Однією важливою умовою є те, що придбати його потрібно обов'язково у середу.

Також вам знадобиться червоний мішечок. Ключ потрібно покласти саме у цей мішечок. Після цього слід прочитати замовляння.

"Ключ у мішечок кладу - квартиру або будинок своєї мрії куплю"

Цей мішечок з ключем потрібно закопати у найближчому лісі. Мольфар переконаний, що після цього ритуалу квартиру чи будинок мрії вдасться придбати вже дуже скоро.

Хто такий Макс Гордєєв?

Таролог і екстрасенс, переможець Литовського і учасник українського реаліті-шоу "Битва екстрасенсів"

Дивіться відео про сильний ритуал для покупки квартири:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти