StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ребус для тих, у кого зір яструба: треба за 9 секунд знайти вішалку

18 липня 2024, 05:55оновлено 19 липня, 19:46
258
Спробуйте розгадати цікаву, але дуже складну оптичну ілюзію - сімейство птахів зайняте своїми справами, тоді як нам потрібно знайти лише один предмет.
загадка
Знайдіть вішалку за 9 секунд / Jagranjosh

Коли потрібно трохи перепочити та переключитися, можна розгадувати головоломки. Цікаві оптичні ілюзії дають змогу поміркувати, потренувати мозок і весело провести час у колі друзів чи родини. Цього разу нам потрібно знайти вішалку серед птахів.

Головоломка від Jagranjosh дійсно дуже хитра і непроста. На малюнку зображено безліч дій, які відволікають від пошуку правильної відповіді.

Подобаються головоломки? Спробуйте розгадати ще одну: ребус для тих, у кого чудовий зір: треба знайти цифру 280 за 9 секунд

відео дня

На картинці - сімейство птахів, усі зайняті своїми справами. Тато готує їсти, мама намагається працювати, а діти граються. Наше завдання - знайти, де тут вішалка.

Дається лише 9 секунд! Готові? Тоді поїхали!

загадка
Дивіться уважно на картинку, і ви знайдете вішалку / Jagranjosh

Не вдалося знайти вішалку? Ловіть підказку: вона внизу по центру. Правильна відповідь обведена червоним кружечком.

Разгадка
Якщо вдалося знайти вішалку, у вас дуже хороша кмітливість / Jagranjosh

Спробуйте розгадати й інші головоломки. Наприклад, ребус для тих, у кого чудовий зір, де потрібно знайти за 12 секунд собаку. Щоб розгадати загадку, треба уважно дивитися на картинку.

Також у нас є оптична ілюзія, де треба за 12 секунд знайти літак. Він знаходиться десь серед морських зірок і водоростей. Потрібно проявити неабияку кмітливість, щоб його відшукати.

А ще в нас є ребус, де треба знайти черепаху за 8 секунд. В осінньому парку під час дощу дівчинка гуляє із собакою. За ними спостерігає черепаха, яка сховалася в абсолютно несподіваному місці.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти