StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Психолог Наталія Холоденко розповіла, що таке доля і чи є вона взагалі

9 вересня 2023, 16:06
4185
Відомий в Україні психолог Наталя Холоденко розповіла, є у людини доля чи ні.
Що таке судба і чи є вона взагалі
Що таке судба і чи є вона взагалі / колаж: Главред, фото: скріншот, pexels

Такі складні питання як доля і визначеність життя - не мають ніяких вагомих доказів. У долю, як і в Бога - хтось вірить, а хтось ні. Психолог Наталя Холоденко розповіла про те, як вона бачить чи є доля або все залежить від нас.

А якщо вам цікаво, як будувати відносини в родині, читайте наш матеріал: Як можна поставити свекруха на місце: психолог Холоденко дала слушну пораду.

Що таке доля і чи є вона взагалі

Багато людей різні невдачі в житті або її не зовсім щасливий хід звикли називати долею. Також багато хто вважає, що спокійно плисти за течією життя - це прояв довіри до своєї долі.

відео дня

Відомий в Україні психолог Наталія Холоденко вважає, що в житті людини вираз про довіру долі - вказує на безвідповідальність.

Що таке довіряти Богу і долі? Як ти знаєш, що Бог погоджується з тим, як ти робиш? Це ж фантазія, - стверджує Наталія Холоденко.

Наталя Холоденко переконана - не все в житті залежить від людини, проте багато що все ж залежить, а значить - варіантів тієї самої долі є величезна маса, на яку впливати може сама людина.

Є 150 варіантів твоєї долі і звідки ти знаєш, що ти проживаєш найкращий. Люди знімають відповідальність (з себе за своє життя), варіантів долі, я впевнена, дуже багато, - зробила висновок Наталя.

Дивіться відео про те, чи є у людини доля:

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти