StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Любовний гороскоп на тиждень 11-17 вересня: Рибам - ясність, Овнам - егоїзм

9 вересня 2023, 15:18
4578
Астрологи склали любовний гороскоп на тиждень для всіх знаків зодіаку і розповіли, у кого буде тиждень егоїзму, а у кого нове дихання в особистому житті.
Любовний гороскоп на тиждень 11-17 вересня
Любовний гороскоп на тиждень 11-17 вересня / колаж: Главред, фото: pexels, скріншот

Кожен знак зодіаку на прийдешньому тижні відчує різне, астрологи підказали, кому варто слухають інтуїцію, а кому прислухатися до поради з боку.

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

Можливо, ви не захочете багато віддавати в романтичних стосунках або стосовно будь-якого конкретного любовного інтересу. Можливо, це більш "егоїстична" глава у вашому житті, але іноді саме це і потрібно робити. Якщо так, то будьте чесними з самим собою в цьому питанні і не намагайтеся змусити себе робити або бути тим, ким ви не є.

Любовний гороскоп на тиждень - Телець

Готуйте своє серце до злиття небесних подій, покликаних вивести вас з будь-якого застою, коли справа стосується серцевих справ. Меркурій ковзає ретроградно у вашому секторі справжньої любові, нагадуючи вам про будь-які необхідні корективи психічного курсу щодо поточних життєвих ситуацій або ваших думок про кохання в цілому.

відео дня

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

Будь-яка домашня плутанина, яка якимось чином зачіпає ваше особисте життя, готова розсіятися. Якщо, наприклад, ви не впевнені, чи варто продовжувати зустрічатися з кимось, переїжджати до людини, з якою зустрічаєтесь, або навіть знайомити їх з батьками, у вас буде відповідь.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

Усі хаотичні, змішані повідомлення про кохання, включаючи ті, що знаходяться у вашому власному мозку, ось-ось вщухнуть. Можливо, ви думали, що ситуація занадто жорстка або не має практичного сенсу, але тепер, коли ви бачите речі чіткіше, ви розумієте, що врешті-решт у цьому є чудовий потенціал.

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

Будь-яка плутанина, яку ви могли відчути щодо того, чи вартий того нинішній романтичний сценарій, незабаром повинна зникнути. Якщо ви робили щось, що позбавляє вас любові до себе або самоповаги, просто щоб підтримувати зв'язок на плаву, це необхідно змінити.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

Ви можете ухилятися від того, щоб впустити когось нового у своє життя, бо боїтеся, що він виведе вас з рівноваги, і ви не хочете ризикувати. Вже перебуваєте в любовному зв'язку? Можливо, вам набридло виправдовувати будь-яку погану поведінку вашого партнера.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Можливо, ви відчували себе в пастці, коли справа стосувалася вашого особистого життя, і якщо так, то на цьому тижні ви зрозумієте, що все це було у вас в голові. Ви ризикуєте занадто довго обмірковувати ситуацію або розбирати проблему в особистому житті до знемоги.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Не завжди можна вірити всьому, що говорять інші люди. Цього тижня це, мабуть, небезпечно, коли слова виходять з вуст друга, особливо якщо мова йде про вашого партнера чи любовний інтерес. Цілком можливо, що друг спотворює інформацію, яку він розкрив про людину, з якою у вас романтичні стосунки або в яку ви закохані.

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Нарешті в центрі уваги опинилися змішані повідомлення. Зокрема, якщо ви разом, ви, ймовірно, зіткнулися з заплутаними проблемами у відносинах, особливо щодо ваших професійних цілей. Цього тижня все має владнатися.

Любовний гороскоп на тиждень - Козеріг

У любові перед вами відкриваються блискучі можливості - і вони більш захоплюючі, ніж все, що ви могли б запланувати! Ви можете розраховувати на позитивний сплеск, незалежно від вашого поточного романтичного статусу.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

Таємниці рідко заводять друзів або коханців. Ви були настільки зосереджені на збереженні таємниці від любовного інтересу, що це почало саботувати весь зв'язок? Можливо, це навіть не така погана річ, яку ви намагаєтеся приховати.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

Для вас скоро почнеться нова ера в питаннях любові і відносин! Енергія пропонує ясність і новий напрямок у вашому ідеальному партнерстві після певного періоду часу, коли ви, можливо, відчували себе ще більш розгубленими, ніж будь-коли.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти