StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

З'явиться шанс на щастя: що чекає на всі знаки зодіаку в коханні в червні 2024

3 червня 2024, 16:43
643
Відомий астролог Влад Росс попереджає, що перша половина червня може принести ряд негативних емоцій, обманів та розчарувань в любовному плані.
З'явиться шанс на щастя: що чекає на всі знаки зодіаку в коханні в червні 2024
Любовний гороскоп на червень 2024 - астрологічний прогноз Влада Росса / Колаж Главред, фото: УНІАН, ua.depositphotos.com

Початок літа - ідеальний час для нових знайомств, відпочинку та побачень. Однак, найкращий період для знайомств в червні починається після 17 червня, адже саме тоді планета кохання і стосунків Венера перейде до знаку Рака. Про це розповів Главреду астролог Влад Росс.

За його словами, в червні 2024 року Венера до 17 червня буде йти по знаку зодіаку Близнюки, що не є гарним періодом для початку нових любовних відносин та знайомств.

Астролог додав, що вже після 17 червня планета кохання перейде до знаку Рака, що стане найкращим періодом для знайомств, побачень та представлень другої половинки батькам.

"Якщо транзит Венери по Близнюках принесе більше обманів і розчарувань, то в період Венери в Близнюках вдасться склеїти те, що не вдавалося склеїти раніше: зруйновані стосунки з близькими людьми можна буде відновити, з партнером, з яким перебували у сварці, можна буде помиритися й досягти взаєморозуміння. Гармонійний аспект Венери і Марса 29 червня додасть позитивних емоцій і бажання зблизитися", - наголошує Влад Росс.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Найбільш сприятливими датами для одруження або вінчання є 28, 29, 30 червня.

Також він зазначає, що період Венери у знаку Рака (друга половина червня) значно сприятливіший для стосунків та особистого життя.

"Це час романтики, чутливості, бажання ділитися турботою. Якщо виявити участь і турботу, особливо наприкінці місяця, ваш партнер відповість взаємністю, навіть якщо вагався перед цим", - резюмував астролог Влад Росс.

Дивіться відео з астрологічним прогнозом Влада Росса на червень 2024 року:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти