StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Вульгарність - імена з карткової гри": жінка дико посварилася з чоловіком через імена близнюків

18 червня 2024, 18:01
208
Одна майбутня мама в пошуках ідеальних імен для своїх дівчаток-близнюків вирішила надихнутися картковою грою, але майбутній тато був категорично проти.
Таро, жару
Жінка дико посварилася з чоловіком через імена близнюків - бо взяла з карткової гри / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com

У той час як одні батьки звертаються по допомогу у виборі імені для своїх дітей до близьких, інші черпають натхнення в улюблених телешоу, книжках або іграх. Одна майбутня мама в пошуках ідеальних імен для своїх дівчаток-близнюків вирішила надихнутися картковою грою, але її ідея не сподобалася її партнеру та їхньому батькові. Про це повідомляє британський таблоїд Mirror із посиланням на Reddit.

"Кілька місяців тому я, 25-річний, і моя дружина Кейлі, 22 роки, дізналися, що у нас будуть близнюки. Зрозуміло, ми були на сьомому небі від щастя і вже готували дитячі кімнати тощо для наших прекрасних дівчаток, а також багато говорили про імена та інше. "Кейлі запропонувала імена Белла і Сара, і хоча вони доволі поширені, мені вони сподобалися, і вони не потрапили до категорії підходящих, або, принаймні, я так думав. Сьогодні прийшла одна з подруг Кейлі, Бріттані, і, звісно, запитала про дівчаток, а я розповів їй про імена. Бріттані вибухнула реготом, а Кейлі виглядала трохи збентеженою, тож я запитав, у чому річ", - сказав він.

Дівчина у відповідь сказала чоловікові, що Кейлі точно взяла ці імена з карткової гри про коней-єдинорогів, у яку вони часто грали підлітками.

відео дня

Щойно Бріттані пішла, чоловік висловив дружині свої претензії з приводу імен, сказавши, що це "вульгарно і відверто безглуздо". У відповідь дівчина влаштувала сварку йому - мовляв, ніхто не дізнається про таке і що "Белла" і "Сара" - цілком звичайні імена.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна газета у форматі таблоїд. Є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Гармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "відображенням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Гармсворт вирішив зробити газету більш кольоровою і з більш широким колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти