StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Чим батьки думають?!": вчителі поділились "найдивнішими" іменами дітей в класах

14 червня 2024, 21:50
343
Група вчителів присоромила батьків, які дають своїм дітям "божевільні" імена, змушуючи їх замислитися над тим, про що вони думали, коли так називали дітей.
'Чим батьки думають?!': вчителі поділились 'найдивнішими' іменами дітей в класах
Вчителі поділилися найдивнішими іменами дітей - складно вимовити / Колаж Главред, фото: УНІАН

Деякі батьки передають імена з покоління в покоління, інші обирають "унікальні" імена, сподіваючись, що воно допоможе їхній дитині виділитися в житті. Однак це не завжди йде за планом, оскільки деякі діти виростають, ображаючись на батьків за те, що вони дали їм таке "божевільне" ім'я, повідомляє Mirror.

Щоб висвітлити цю проблему, група вчителів зібралася разом, щоб поділитися "найгіршими" іменами, які вони чули у своїх класах - і вони не стримувалися.

На Reddit одна вчителька розповіла, як вона цілий рік навчала хлопчика, на ім'я Омеан, разом з двома іншими учнями чоловічої статі, на ім'я Май'Кісс і Ґріан.

відео дня

Щодо дівчат, то, за її словами, в її класі є учениця на ім'я Фік, а також дівчина, на ім'я Тек, і вона зізналася, що їй довелося двічі перевіряти класний журнал, бо вона припустила, що це скорочене ім'я від чогось.

"Іноді мені цікаво, чи батьки, даючи дітям імена, думають про те, що вони проживуть усе життя з цими іменами", - зазначила вона.

Що таке reddit?

Reddit - сайт, що поєднує риси соціальної мережі і форуму, на якому зареєстровані користувачі можуть розміщувати посилання на будь-яку вподобану інформацію в Інтернеті і обговорювати її. Як і багато інших подібних сайтів, Reddit підтримує систему голосування за вподобані повідомлення - найбільш популярні з них виявляються на головній сторінці сайту, пише Вікіпедія.

Ділячись іншими "сумнівними" іменами, інший користувач додав: "У моєї мами був учень, на ім'я Карл Великий. Його називали Сі Джей. Вона працювала в міській школі, і люди мали тенденцію називати своїх дітей на честь дорогих речей. Наприклад, там було багато Порше, Мерседесів і Бентлі".

Студентка, яка працювала в школі, не могла повірити, наскільки сильно змінилися тенденції у виборі імен з тих пір, як вона була студенткою.

"Цьогоріч у школі було дуже багато дорогих імен: "Лише цього року у нас є діти, на ім'я Авалон, Аполлон, Чапля (дівчинка), Солейла (як французьке слово "сонце" на -а), Сіріус, Корбен, Ліліт, Кайді, Хілея, Генрі (дівчинка), Кедр (хлопчик)...", - вказують користувачі.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти