StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та ТБШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і городЗірки

Який алкоголь не можна дарувати на весілля і чому: бармен назвав список

14 червня 2024, 19:55оновлено 15 червня, 13:23
422
Підібрати подарунок на весілля іноді стає справжнім викликом. Бармен дав кілька порад, як вибрати алкоголь для подарунка на весілля.
Який алкоголь не можна дарувати на весілля і чому: бармен назвав список
Який алкоголь не можна дарувати на весілля - бармен назвав список / Колаж Главред, фото: pexels, скріншот із відео

Алкоголь вважається прийнятним подарунком на різні види святкувань, починаючи від дня народження близької людини і до весілля. Однак, не весь алкоголь може бути гарним подарунком. Про те, який алкоголь не варто дарувати на весілля розповів професійний бармен Роман Кулик у своєму відео в Instagram.

Якщо вам цікаво дізнатись більше про те, як правильно дарувати алкоголь, рекомендуємо наш матеріал: Як правильно дарувати коньяк: несподівана відповідь просто вб'є наповал.

Алкоголь з брендованим посудом

Бармен вказує на те, що подарункові алкогольні набори із брендованим посудом всередині можуть не оцінити винуватці свята.

відео дня

"Серйозно, комусь це подобається? Можливо, ви їм ще й сервіз подаруєте? Чи крісло з надписом "Оболонь?", - іронізує він.

Який алкоголь не можна дарувати на весілля і чому: бармен назвав список
Чим "Класична" горілка відрізняється від "Особливої"

Алкоголь маловідомих або невідомих брендів

Роман Кулик вказує на те, що дарувати алкоголь маловідомих брендів можна лише за умови, якщо самому розповісти про смак напою. воно на смак, і люди насолодяться смаком. Саме в такому випадку такий подарунок може запам'ятатись, адже люди, яким це подарували будуть намагатись відчути нотки післясмаку подарованого напою.

"Чи дайте хоча б якийсь флаєр з розписом, що це таке, буде круто. Але якщо ви просто в пакетику подаруєте якусь пляшку, не зрозуміло чого, в кращому випадку вони (ті, кому алкоголь подарований - ред.) зайдуть в Інтернет і прочитають самі. А в гіршому вони вип'ють і навіть не відчують, що саме вони випили. Мало хто ерудований в алкоголі.

Дивіться відео про те, який алкоголь не варто дарувати:

Українські коньяки (бренді)

Професійний бармен наголошує, що є 3 випадки, коли можна дарувати на весілля або на будь-яку пам'ятну дату українські коньяки (бренді).

"Це, якщо ви знаєте, що люди їх дійсно люблять. Це, коли люди 50+, і це коли ви людей не сильно любите. Звісно, є українські класні, якісні коняки, але все одно в більшості це алкоголь, який вже втратив свою актуальність і дарувати його на весілля - таке собі", - резюмував бармен Роман Кулик.

Хто такий Роман Кулик

Роман Кулик - львівський бармен, веде особистий блог в Instagram, YouTube та Tik-Tok. Загальна аудиторія блогера на всіх платформах становить понад 250 тисяч користувачів. Роман розповідає про тонкощі роботи бармена та ділиться порадами щодо вибору алкоголю і приготування коктейлів.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти