StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Чому завжди потрібно вмивати обличчя вранці: у Мережі здивували причиною

6 вересня 2024, 02:22оновлено 9 вересня, 12:14
449
Користувач у соцмережі поділився жахливою причиною, чому ви завжди повинні вмивати обличчя вранці.
Чому завжди потрібно вмивати обличчя вранці: у Мережі здивували причиною
Чому потрібно вмиватись зранку / колаж: Главред, фото: unsplash, ua.depositphotos.com

Здебільшого всі мають свої режими краси: вмивання обличчя двічі на день і нанесення різноманітних масок, кремів і сироваток для сяючого вигляду обличчя.

Радимо також ознайомитись із матеріалом: Які помилки в макіяжі додають вік: візажист розкрила головні секрети.

Нещодавно у Мережі користувачі почали обговорювати досить жахливу причину, чому не варто забувати вмивати обличчя зранку. Також деякі читачі поділилися моторошними подробицями про стан здоров’я та анатомію людини. Одна відповідь, зокрема, привернула увагу багатьох людей, передає Mirror.

відео дня

"Війний кліщ живе переважно на людських віях і є восьминогим паразитом, який харчується шкірою та жиром. Вони залишаються прихованими у волосяних фолікулах протягом дня та з’являються вночі, щоб їсти, відкладати яйця та виділяти відходи. тому вранці треба вмивати обличчя", - написав один із користувачів.

Відомо, що війкові кліщі, кліщі Demodex - це крихітні павукоподібні, які живуть поблизу волосяних фолікулів на обличчі та очах. Вони є частиною нашого природного мікробіому і зазвичай нешкідливі. Однак надмірне зростання може призвести до проблем зі шкірою та очима.

Коли цих кліщів занадто багато, тоді можуть виникнути такі проблеми, як дерматит, запальні акне, розацеа та алопеція. Кліщі можуть поширюватися від однієї людини до іншої, тому не варто ділитися будь-якою косметикою, яка контактує з віями, зокрема тушшю та пензликами для вій.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти