StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Які помилки в макіяжі додають вік: візажист розкрила головні секрети

2 серпня 2024, 03:00оновлено 2 серпня, 22:54
251
Експерт з макіяжу стверджує, що жінки виглядають старшими через прості помилки, яких вони припускаються при нанесенні косметичних засобів.
Які помилки в макіяжі додають вік: візажист розкрила головні секрети
Які помилки в макіяжі додають вік / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Елісон Гей, відома в TikTok як alisongaymakeup, каже, що люди роблять поширені помилки, коли фарбують обличчя вранці, і це змушує їх виглядати набагато старшими, передає Еxpress.

Які помилки в макіяжі старять

За словами професіонала, перше, що люди зазвичай роблять неправильно - це використовують "занадто багато консилера". Якщо ви переборщите з продуктом, то, за її словами, це призведе лише до "лінійної шкіри".

відео дня

Для того, щоб вирішити цю проблему, вам потрібно нанести невелику кількість консилера в кожен куточок ока і розтушувати його пензлем. Потім нанесіть трохи спрею для фіксації, щоб утримати його на місці.

Вам також може бути цікаво: Чому не можна спати лицем у подушку: чим це загрожує людині.

Вона також сказала, що люди можуть помилятися при нанесенні контуру, оскільки деякі техніки можуть "тягнути обличчя вниз".

За допомогою пальця вона змогла точно визначити лінії, на які слід наносити макіяж, і розтушувати його. Це дозволяє макіяжу виглядати більш "підтягнутим" і менш різким.

Крім того, нанесення рум'ян - ще одна сфера, в якій вона бачить помилки людей, оскільки вони часто використовують кругові рухи, щоб нанести рум'яна на щоки, надуваючи губи. Але, за її словами, коли ви розслабляєте обличчя, щоки опускаються, і це може зробити їх "в'ялими".

Щоб нанести рум’яна правильно, потрібно покласти палець на вилицю і наносити засіб тільки на ділянку над лінією вилиці.

Дивіться відео, як виглядати молодше за допомогою макіяжу:

@alisongaymakeup 3 steps in your makeup routine that are probably ageing you! Products used @Fyne Cosmetics concealer - shade 13 @Trigwell Cosmetics setting spray @Mienna cosmetics ? contour stick - shade sable Trigwell blush - shade sunset sally #antiaging#matureskinmakep#makeupforbeginners#matureskinmakep#beginnersmakeup#makeuptutorial#makeuptutorialforbeginners#makeupover40#matureskin#makeupover50♬ original sound - ✨ Alison Gay Makeup Artistry ✨

Що таке макіяж?

Макіяж — це моделювання, підправлення (коригування) форми й кольору обличчя. За допомогою декоративних препаратів ставиться мета підкреслити привабливі риси обличчя. Найважливіше — вміти використовувати ці препарати. Хороший макіяж повинен бути ніжним і підкреслювати всю тонкість самого макіяжу; він повинен бути природним, майже непомітним. При правильному нанесенні і своєчасному усуненні він не порушує звичних процесів у шкірі. Удень він виконує роль тонкого шару, що ефективно захищає шкіру від несприятливого впливу факторів навколишнього середовища. У декоративних препаратах, що виробляються сучасною косметичною індустрією, міститься величезна кількість корисних для шкіри інгредієнтів, повідомляє Вікіпедія.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти