StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Хлопець-сантехнік ефектно помстився дівчині після розставання

27 березня 2024, 09:40
Дівчина явно не очікувала такої підлості від колишнього.
Хлопець-сантехнік зробив дівчині "сюрприз" після розставання
Хлопець-сантехнік зробив дівчині "сюрприз" після розставання / Колаж Главред, фото: pixabay.com, reddit.com

Дівчина не знає, сміятися їй чи плакати, після того як її бойфренд-сантехнік помстився їй після їхнього розриву.

Вона вирішила розірвати стосунки зі своїм хлопцем, тому що він "не платить за роботу" і "відмовляється давати чайові обслуговуючому персоналу" - обидві ці риси вона не хоче бачити у своєму обранцеві, написала вона на Reddit.

Що таке reddit?

Reddit - сайт, що поєднує риси соціальної мережі та форуму, на якому зареєстровані користувачі можуть розміщувати посилання на будь-яку вподобану інформацію в інтернеті та обговорювати її. Як і багато інших подібних сайтів, Reddit підтримує систему голосування за вподобані повідомлення - найпопулярніші з них з'являються на головній сторінці сайту, пише Вікіпедія.

відео дня

Незабаром після їхнього розриву вона перебувала в спальні, поки він збирав речі, щоб покинути їхній спільний будинок. Але в підсумку вона заснула, а коли прокинулася, виявила, що її унітаз зник.

"Учора я розлучилася зі своїм хлопцем. Я заснула, поки він збирав речі, і він вкрав мій унітаз. Він ліцензований сантехнік, тож знав, що робить. Не буду брехати, я теж сміялася над цим. Кожне розставання стає все цікавішим і цікавішим", - поділилася дівчина.

Хлопець вкрав унітаз у своєї дівчини
Хлопець вкрав унітаз у своєї дівчини / Фото: reddit.com

"Він найдешевший ублюдок, якого я коли-небудь зустрічала. Він відмовляється давати чайові в ресторанах, тому що так прийнято в Японії (за його словами), і не платив за електрику весь час, поки ми жили разом", - розповіла про нього дівчина.

Не маючи в будинку іншого туалету, вона була змушена бігати до сусідньої крамниці щоразу, коли їй потрібно було полегшитися.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти