StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Медсестра хоспісу розповіла, що роблять собаки, коли їхній господар ось-ось помре

18 березня 2024, 15:59
Вона впевнена, що тварини знають, коли їхні господарі помирають.
Медсестра хоспісу розповіла, що роблять собаки, коли їхній господар ось-ось помре
Медсестра хоспісу розповіла, що роблять собаки, коли їхній господар ось-ось помре / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Собаки живуть не так довго, як люди, тому всі переживають через втрату свого вихованця, але іноді буває, що собакам доводиться переживати втрату свого господаря.

41-річна медсестра хоспісу Джулі Макфадден стверджує, що собаки не залишаються осторонь смерті господаря, коли той іде з життя з природних причин, оскільки вони відчувають його проблеми зі здоров'ям, розповіла вона у своєму відео в TikTok.

Що таке хоспіс?

Хоспіс - це заклад, де здійснюється комплексна підтримка тих, хто помирає, для надання паліативної допомоги (переважно онкологічним хворим) в останній стадії захворювання.

відео дня

"Як медсестра хоспісу, я не тільки вважаю, що тварини сумують, а й думаю, що вони знають, коли їхні господарі помирають", - зізналася Джулі.

Вона розповіла, що бачила подібне.

Медсестра хоспісу розповіла, що роблять собаки, коли їхній господар ось-ось помре
Медсестра хоспісу розповіла, що роблять собаки, коли їхній господар ось-ось помре / Фото: скріншот із відео

"Я бачила, як тварини, домашні улюбленці, захищають своїх вмираючих господарів, лягаючи з ними у ліжко, облизуючи їх, щоб заспокоїти, обіймаючи їх, сплять під їхнім ліжком, ніколи не покидаючи свого господаря", - поділилася Джулі.

За її словами, тварини "переймали симптоми свого господаря": у них була нудота, блювота, втома, вони кульгали або відмовлялися ходити, коли їхній господар не міг ходити, а також відмовлялися від їжі, як їхні господарі.

"Від цього хочеться плакати. Я бачила, як вони виють, видають звуки, коли їхні господарі помирають. Тварини пов'язані між собою сильніше, ніж ми можемо собі уявити", - підсумувала медсестра.

Дивіться відео про те, що роблять собаки, коли їхній господар скоро помре:

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти