StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Вони допоможуть у складні моменти: 2 найсильніші молитви про захист сім'ї та дітей

17 вересня 2023, 05:40
Ці молитви допоможуть захистити дітей і рідних від хвороб, а всю сім'ю від розпаду і інших неприємностей.
Церква, дитина
Кому молитися про сім'ю і дітей / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, ua.depositphotos.com

Сім'я – невід'ємна частина життя кожної людини. Однак у кожній сім'ї час від часу трапляються моменти, коли слід згадати молитви про захист сім'ї та дітей.

Хвороби, негаразди, сварки та інші проблеми – це все може серйозно нашкодити сім'ї. Дрібні проблеми вирішуються легко, але складні проблеми інколи вирішити дуже складно. Бувають моменти, коли неможливо уникнути звернення до Бога. Найчастіше просити про допомогу у Всевишнього люди змушені, якщо стикаються із серйозними хворобами.

Кому молитися про сім'ю і дітей

Молитися про сім'ю можна при різних негараздах, при хворобі подружжя або дітей, бідності. Також просити про допомогу Бога можна якщо сім'я не може зачати дітей.

відео дня

Про благополуччя сім'ї і дітей часто моляться Пресвятій Богородиці, Іоанну Богослову, Матроні Московській, а також Петру і Февронії Муромським. Молитися можна і іншим святим, все залежить від самої ситуації.

Як молитися Богородиці про дітей

Ця молитва може захистити дітей від хвороб, злого погляду інших людей. Богородиця може подбати не лише конкретно про дітей, а й цілу сім'ю. Також Богородиця може захистити будинок від неприємностей, бід, катаклізмів та злодіїв.

"О, Преблагословенна Мати Втіленого Слова і наша Найсолодша Мати! Я тут, біля Престолу Небесної Благодати і у Твоїх стоп, з відкритим серцем і любов'ю, благаю: нехай за Твоїм покровительством всемогутній Господь Своєю милістю та любов'ю вселить у серце мого чоловіка (ім'я) та моїх дітей (імена), моїх онуків(імена) мир, любов і потяг до всього доброго і праведного, тверде бажання і намір слідувати за Божою правдою та волею.

Благай Твого Божественного Сина не допустити нікого з моєї родини до розлучення та тяжкого танення, до тяжких та невиліковних хвороб, до передчасної та нахабної смерті. Нехай наш дім і всі ми, що живуть у ньому, будемо поховані від пожежі та повені, від нападу злодіїв та ворогів, від усяких і різних злих та небезпечних обставин, нечистого та заздрісного ока та язика.

А ми прославлятимемо і дякуватимемо Богові й ублажуватимемо і шануватимемо Твоє святе ім'я – нині, і постійно, і на віки віків. Амінь."

Як молитися за свою сім'ю

У Господа Бога можна попросити здоров'я, достатку і благословення для своїх рідних.

"Ласкавий Господи, Ісусе Христе, Ти захотів провести довгі роки Свого земного життя в назаретській Сім'ї, благаю Тебе, благослови мою дорогу сім'ю: батька, матір, братів, сестер, усіх свояків. Пішли їм милість, щоб усім серцем любили Тебе, охорони їх від усякого лиха.

Подай згоду моїй сім'ї, бо згоду це великий Твій дар. Оточи мою сім'ю Божою любов'ю, яка насолоджує прикрощі земного життя. Будь з нами у важкі години, щоб за Твоєю Милістю ми вийшли з цього світу і пішли до Неба навіки прославляти Тебе. Маріє, найкраща наша Мати і зразок для кожної сім'ї, будь завжди з моєю дорогою сім'єю. Амінь."

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти