StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як перетворитися на блондинку без шкоди для волосся: ця техніка творить чудеса

9 вересня 2023, 05:30
Техніка Бейбілайтс робить образ неймовірно стильним і не вимагає кардинальних змін.
волосся, фарбування волосся
Як правильно пофарбуватися в блондинку / Колаж: Главред, фото: instagram / stilist_alena, instagram / denisloreal

Кожна жінка виглядає на всі 100%, коли доглядає за собою і робить це правильно. Навіть фарбування волосся може повністю змінити образ і зробити його шикарним. Однак одним з найбільш підступних відтінків є блонд.

Навіть тим, хто роками фарбується в блондинку, не завжди вдається домогтися гарного результату. Адже не всі можуть пофарбувати правильно волосся в блонд без жовтизни.

Крім того, багато жінок серйозно зіпсували волосся, намагаючись стати блондинкою. Адже ні для кого не секрет, що саме цей відтінок є найшкідливішим, він сильно "палить" волосся. Якщо щось зробити неправильно, то вони стануть як солома, будуть сухі і можуть почати сильно ламатися.

відео дня

Однак вихід є. За допомогою однієї техніки фарбування можна перетворитися в блондинку без шкоди для волосся. Ця чудова техніка називається Бейбілайтс.

Техніка Бейбілайтс

Бейбілайтс - вид мелірування, який допомагає стати блондинкою без шкоди для волосся. Ця техніка не вимагає висвітлення всіх пасом і не є кардинальною зміною.

Напевно багато хто боїться так ризикувати, адже не всім йде блонд. Ця техніка дозволяє принаймні подивитися, чи підходить вам цей колір. До того ж таке фарбування виглядає незвично і дуже стильно.

За допомогою Бейбілайтс створюється ефект відблисків, вигоряння пасом на сонці. Все виглядає дуже натурально і красиво. Подібне фарбування підходить всім власницям волосся натурального відтінку. Але якщо у вас занадто темне волосся, то краще не робити пасма занадто білими, такий контраст буде виглядати не дуже красиво. В такому випадку краще використовувати світло-каштановий відтінок або мідний. Головне освітлювати пасма не більше, ніж на 3 тони.

Світлі відблиски візуально збільшують обсяг зачіски, роблять її живою і динамічною, освіжаючи образ.

Фарбування волосся Бейбілайт

При використанні цієї техніки фарбуються пасма біля обличчя і невелика частина волосся з боків. Ця техніка чимось схожа на ейртач, але її виконання займає менше часу.

Варто звернути увагу на довжину стрижки. Якщо у вас коротке волосся, то краще робити пасма тонкими, в основному - ближче до обличчя. Якщо волосся довге, то можна освітлювати окремі пасма і фарбувати волосся шарами. Особливу увагу варто приділяти верхньому шару.

Не варто фарбувати пасма від самих коренів, це буде виглядати неприродно.

Важливо: перед будь-яким фарбуванням волосся варто перевірити, чи немає у вас алергії на фарбу або компоненти в ній.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти