StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Обман на кожному кроці: як перевірити порошок на підробку

21 вересня 2023, 10:24
20089
Перевірити порошок на справжність можна в домашніх умовах за кілька хвилин.
Як перевірити порошок на підробку
Як перевірити порошок на підробку / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

У пошуках економії ми часто стикаємося з ризиком придбати підроблений порошок. Щоб уникнути розчарування та забезпечити ефективне прання, важливо знати, як перевірити порошок на підробку.

Ми поділимося кількома простими способами виявлення неякісних продуктів.

Дивіться на етикетку

Перша відмінність підробки від хорошого порошку полягає в етикетці. Справжня етикетка характеризується чіткими, надійно нанесеними літерами, які не змащуються при терті. Виробники підроблених товарів часто економлять на якісних фарбах для друку етикеток, тому вони не завжди дотримуються цього стандарту.

відео дня

Зверніть увагу на упаковку

Друга відмінність пов'язана з герметичністю упаковки. У разі підробленого порошку упаковка часто виявляється менш надійною, і частинки порошку можуть випадати при маніпуляціях з упаковкою.

Як перевірити порошок на справжність за допомогою зеленки?

Перевірити якість прального порошку в домашніх умовах досить просто. Для цього вам знадобиться звичайна зеленка, яка доступна в кожній аптечці. Заповніть невеликий тазик водою, додайте в нього трохи порошку і пару крапель зеленки.

Якщо вода залишається забарвленою, це може бути ознакою підробленого товару. Якщо з часом вода стає білою, то порошок, швидше за все, оригінальний, а не підробка.

Реакція на порошок

Також варто враховувати, що алергічні реакції або астматичні напади можуть бути ознакою неякісного прального порошку. Важливо пам'ятати, що навіть справжній пральний порошок може містити шкідливі компоненти, такі як фосфати.

Чим менше їх вміст в порошку, тим безпечніше він для використання. Тому завжди уважно вивчайте склад продукту перед його покупкою.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти