StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Навіть терти нічого не потрібно: як очистити жовтизну у ванній швидко і дешево

14 вересня 2023, 09:43
49975
З правильними засобами і ретельним доглядом ви зможете повернути вашій ванні білизну і чистоту.
Як очистити ванну від жовтизни
Як очистити ванну від жовтизни / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

Жовтизна і наліт на ванній можуть стати справжнім головним болем, але з правильними методами і засобами їх можна легко усунути. Ми поділимося з вами ефективними способами, як очистити ванну від застарілого нальоту і жовтизни.

Як очистити ванну від застарілого нальоту?

  • Сода і оцет: Створіть пасту, змішавши соду і оцет в рівних частинах. Нанесіть цю суміш на жовті плями і залиште на кілька годин. Потім обережно потріть плями губкою або щіткою і промийте ванну водою.
  • Лимонна кислота: Лимонна кислота відмінно бореться з вапняними відкладеннями. Змішайте лимонну кислоту з водою в рівних пропорціях, нанесіть на плями, залиште на деякий час і потім вимийте ванну.
  • Щітка або губка для посуду: Застарілий наліт можна видалити за допомогою спеціалізованих щіток або губок для посуду з жорсткою стороною. Вони допоможуть механічно видалити жовтизну.

Який засіб добре відбілює ванну?

На ринку існує безліч спеціалізованих засобів для чищення ванн і душових кабін. Вони часто містять відбілюючі компоненти, які можуть ефективно усунути жовтизну.

відео дня

Оксид перекису водню також може бути використаний для відбілювання ванни. Нанесіть його на жовті ділянки, залиште на деякий час і ретельно промийте ванну.

Якщо інші методи не спрацювали, можна спробувати білизну, але використовуйте її обережно, дотримуючись інструкцій на упаковці.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти