StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Потрібно знайти собаку в купі листя за 9 секунд: впораються лише найрозумніші

14 лютого 2024, 12:15оновлено 16 лютого, 15:48
2669
Не кожному вдасться помітити, де ж заховався хитрий песик.
Оптическая иллюзия, собака
Потрібно знайти собаку в купі листя за 9 секунд/ колаж: Главред, фото: Buzzfeed.com, unsplash.com

Оптичні ілюзії кидають виклик нашому мозку, адже усе, що зображено на таких картинках, може бути не таким, яким здається на перший погляд. Часто доводиться довго старатися, щоб зрозуміти, де ж розгадка таких загадок.

Радимо прочитати також наступний матеріал: Тільки одиниці зможуть знайти хамелеона: загадка, яку треба розгадати за 7 секунд

Щоб обвести навколо пальця наше сприйняття, в оптичних ілюзіях використовують різні обманні тактики. Таким чином ми можемо не одразу побачити, що саме від нас приховують на таких картинках.

відео дня

На наступній оптичній ілюзії потрібно відшукати собаку в купі листя, пише jagranjosh. Ми бачимо подвір’я якогось будинку. У купі листя, яка була згорнута до паркану, заховався песик, і помітити його зможуть лише найуважніші люди.

Доведеться добряче постаратися, щоб зрозуміти, де саме могла заховатися тваринка. Адже не так просто відшукати того, хто хоче залишатися непоміченим.

Спробуйте максимально зосередитися на картинці, не відволікатися ні на що інше і відшукати хвостатого домашнього улюбленця якомога швидше.

Але при цьому пам’ятайте, що тваринку потрібно знайти за обмежену кількість часу – всього за 9 секунд. Не усім вдасться впоратися настільки швидко.

Оптическая иллюзия
Потрібно знайти собаку в купі листя за 9 секунд/ Buzzfeed.com

Якщо ви хочете розгадати загадку самостійно, то не прокручуйте сторінку одразу вниз, адже там ми залишили правильну відповідь.

Оптическая иллюзия
Собака дуже добре заховався/ Buzzfeed.com

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти жабу у ванній за 8 секунд. Така головоломка чудово підійде, щоб перевірити свою уважність.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій лише 1% людей зможе побачити 2 приховані обличчя за 11 секунд. Потрібно мати справді орлиний зір і надзвичайну уважність, щоб розгадати таку оптичну ілюзію.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти