StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ніколи не робіть це біля дзеркала: мольфар назвав 3 речі, які зруйнують життя

2 грудня 2023, 04:30оновлено 2 грудня 2023, 16:39
2828
Мольфар Максим Гордєєв переконує, що дзеркало - магічний предмет, який здатний не лише допомогти людині, а й зруйнувати її життя.
что нельзя делать возле зеркала
Мольфар розказав, що не можна робити біля дзеркала / Колаж: Главред, фото: depositphotos.com/ua

Дзеркало - дуже магічний предмет, який здатний поглинати велику кількість енергії і не завжди вона є хорошою. Недивно, що з дзеркалами є дуже багато прикмет та забобон, які передаються із покоління в покоління.

Відомий український мольфарМаксим Гордєєв розповів, що в жодному випадку не можна робити біля дзеркала. Він пояснив, що цей предмет є містичним артефактом, який може не лише допомогти людині, а й зруйнувати її життя.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: Гроші будуть липнути: мольфар назвав сильний ритуал для збільшення достатку.

відео дня

Що не можна робити біля дзеркала

За словами мольфара, в жодному випадку перед дзеркалом не можна спати. Річ у тому, що якщо спати в такій кімнаті одному, то можна залишитись насамоті на все життя. Навіть якщо у вас вже є родина, то це не означає, що дзеркало не нашкодить вам. Відповідно до прикмет, у подружньої пари можуть початися серйозні проблеми у стосунках, якщо спати навпроти дзеркала.

Також не можна їсти перед дзеркалом. Якшо порушити заборону, то можна втратити все хороше - розум, здоров'я, красу. Предки казали, що їсти перед дзеркалом - означає "заїдати" хороше.

Ви допустите одну дуже грубу помилку, яка може зруйнувати ваше життя, якщо будете сваритися біля дзеркала. Річ у тому, що дзеркала мають дуже сильну можливість запам'ятовувати та транслювати те, що увібрало в себе. Чим більше негативу воно побачить, тим більше негативу воно буде транслювати.

Хто такий Макс Гордєєв?

Таролог і екстрасенс, переможець Литовського і учасник українського реаліті-шоу "Битва екстрасенсів"

Дивіться відео про те, що не можна робити перед дзеркалом:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти