StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Знайти дивні шкарпетки за 19 секунд зможуть одиниці: загадка для перевірки уважності

13 квітня 2024, 07:10оновлено 16 квітня, 08:40
За такий короткий проміжок часу важко буде впоратися із завданням. Але найсумліннішим і найуважнішим це точно вдасться.
Загадка, девушка
Потрібно знайти дивні шкарпетки за 19 секунд/ колаж: Главред, фото: Brightside, depositphotos.com/ua

Серед різноманітних видів загадок оптичні ілюзії та головоломки є одними з найпопулярніших. І це не дивно, адже вони допомагають не лише перевірити свої здібності та уважність, а й потренувати свій мозок для розв’язування логічних завдань і завдань на уважність та спостережливість.

Радимо також прочитати матеріал: Знайти помилки на картинці за 12 секунд зможуть лише люди з високим IQ: складна загадка

Крім цього, такі загадки – це просто цікавий варіант, як провести свій вільний час не лише із задоволенням, а й з користю.

відео дня

Також головоломки та оптичні ілюзії можна розгадувати на лише самостійно, а й з сім’єю або в компанії друзів – можна навіть влаштувати своєрідні змагання і перевірити, хто зможе розгадувати такі загадки найшвидше.

У наступній оптичній ілюзії потрібно відшукати "дивну шкарпетку" на картинці, пише jagranjosh. Дивною ця шкарпетка є тому, що вона відрізняється від усіх інших.

На картинці ми бачимо 15 шкарпеток, які розташовані у ряди. На перший погляд здається, що вони усі однакові, але це не так. Насправді одна з них відрізняється від інших за однією ознакою.

Доведеться проявити неабияку уважність, щоб відшукати правильну відповідь.

Загадка
Потрібно знайти дивні шкарпетки за 19 секунд/ Brightside

До того ж на завдання дається всього 19 секунд – не кожному вдасться настільки швидко помітити, яка саме шкарпетка відрізняється від усіх інших.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Загадка
Непросто буде помітити дивну шкарпетку/ Brightside

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти сову на дереві за 7 секунд. Сова настільки добре замаскована, що побачити її буде дуже непросто.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій непросто буде знайти обличчя художника на картині за 8 секунд. Потрібно відшукати, де саме заховане обличчя художника. Доведеться набратися терпіння, щоб знайти правильну відповідь.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти