StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Знайти помилки на картинці за 12 секунд зможуть лише люди з високим IQ: складна загадка

15 квітня 2024, 21:43оновлено 17 квітня, 11:41
Не усім вдасться здогадатися, де ж саме заховані помилки на малюнку.

Загадка, девушка
Треба знайти помилки на картинці за 12 секунд/ колаж: Главред, фото: Brightside, unsplash.com

Загадки, у яких потрібно відшукати помилки на картинці – це захопливий спосіб перевірити свою спостережливість та уважність до деталей.

Радимо також прочитати матеріал: Знайти шарф у джунглях за 8 секунд зможуть одиниці: оптична ілюзія для найкмітливіших

відео дня

У таких загадках потрібно дуже уважно роздивитися зображення і визначити якісь розбіжності чи невідповідності за короткий проміжок часу. Зазвичай час, який виділяється на розгадування такої загадки, обмежений. І це ще більше ускладнює завдання, адже не кожному вдасться відшукати правильну відповідь дуже швидко.

У наступній загадці потрібно знайти одразу кілька помилок, які заховані на картинці з цікавим сюжетом, пише jagranjosh.

На малюнку ми бачимо ринок, де за одним із прилавків кухар варить у каструлі суп. Страву можна придбати і одразу на місці з’їсти, чим і займається жінка, яку ми бачимо справа. На прилавку навпроти продавець важить яблука. Між прилавками безтурботно прогулюється собака.

Але щось на цій картинці не так. Потрібно дуже швидко відшукати кілька помилок.

При цьому загадку треба розгадати всього за 12 секунд, що точно не кожному буде під силу. Доведеться докласти максимум зусиль.

Загадка
Треба знайти помилки на картинці за 12 секунд/ Brightside

Якщо ви можете швидко визначити всі помилки, то це означає, що ви володієте не тільки високим IQ, але й винятковою увагою до деталей. Ваша здатність виявляти такі помилки серед візуального шуму багато говорить про вашу майстерність і швидкість мислення.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Загадка
Непросто буде відшукати усі помилки/ Brightside

Перша помилка полягає у тому, що кухар варить суп на конфорці, під якою не запалений вогонь. Друга помилка – дівчина їсть суп виделкою. Третя помилка – стрілка ваги, на якій лежить багато яблук, показує 0.

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали про загадку, у якій лише люди з високим IQ побачать літеру на малюнку за 8 секунд. Літера захована серед синіх крапок, і помітити її буде дуже непросто.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти сову на дереві за 7 секунд. Сова настільки добре замаскована, що побачити її буде дуже непросто.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти