StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Треба знайти злодія за 6 секунд: тільки найкмітливіші впораються із завданням

14 січня 2024, 05:25оновлено 6 лютого, 16:03
18372
Хто із трьох хлопців на картинці є справжнім злодієм? Непросто буде здогадатися.
Загадка, вор
Потрібно знайти злодія за 6 секунд/ колаж: Главред, фото: Bright Side, ua.depositphotos.com

Головоломки та оптичні ілюзії допомагають перевірити своє критичне мислення і вміння розв’язувати нестандартні логічні задачі. Якщо регулярно розгадувати такі загадки, можна дуже добре покращити свою кмітливість та концентрацію уваги. При цьому для позитивного ефекту від таких загадок достатньо буде витрачати на них хоча б по кілька хвилин на день.

Якщо вас цікавлять головоломки і різні загадки, радимо прочитати наступний матеріал: Треба за 8 секунд вгадати тварину на малюнку: лише одиниці впораються із завданням

Якщо ви хочете потренувати свій мозок та перевірити свою уважність, пропонуємо виконати наступне завдання. Потрібно відшукати злодія на картинці. На малюнку ми бачимо трьох хлопців, які проводять час біля басейну. Двоє з них є чесними людьми, у той час як третій – злодій, пише jagranjosh.

відео дня

Непросто буде здогадатися, хто саме з трьох хлопців "нечесний на руку", адже усі вони здаються цілком звичайними і зовсім не виглядають підозрілими.

Кожен з хлопців зайнятий своїми справами – хтось розмовляє по телефону, а хтось просто насолоджується спокійним проведенням часу біля басейну з напоєм в руках.

Але якими б звичайними не здавалися усі присутні на картинці, один із них точно щось приховує. Хто б це міг бути? Ви ще не здогадалися? Тоді подумайте ще трішки.

Але не забувайте, що у вас на це завдання всього 6 секунд. Так, нелегко буде знайти розгадку за такий короткий відрізок часу. Але якщо дуже добре постаратися, то у вас точно вийде.

Загадка
Потрібно знайти злодія за 6 секунд/ Bright Side

Уважно роздивіться усіх присутніх на картинці, звертайте увагу на усі деталі, адже будь-яка дрібниця може виявитися вирішальною.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Загадка
Злодієм є хлопець в окулярах – він краде столові прибори/ Bright Side

Злодій – це хлопець в окулярах, оскільки він краде столові прибори з буфету біля басейну.

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти кролика за 5 секунд. Кролик заховався настільки добре, що знайти його буде не під силу навіть дуже уважним людям. Чи готові ви кинути собі виклик?

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно за 8 секунд вгадати, яка тварина на малюнку. Не кожному вдасться зрозуміти, яка саме тваринка була захована на картинці.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти