StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Треба знайти дідуся на картинці з павичем: лише 1% людей впорається за 12 секунд

10 грудня 2023, 23:51оновлено 15 грудня 2023, 17:43
19302
Непроста загадка підкориться лише невеликій кількості людей.
Оптиечкая иллюзия, девушка
Треба знайти дідуся на картинці з павичем/ колаж: Главред, фото: thesun.co.uk, unsplash.com

Розгадування різних оптичних ілюзій – це спосіб не лише гарно провести час, а й потренувати свій мозок та розвинути кращу уважність до деталей.

Якщо вас цікавлять головоломки і різні загадки, радимо прочитати наступний матеріал: Треба вгадати тварину за 5 секунд: оптична ілюзія для найкмітливіших

У наступній оптичній ілюзії доведеться використати всі свої вміння та застосувати всю спостережливість, адже потрібно буде відшукати обличчя літнього чоловіка на картинці з павичем. Павича ви помітите на малюнку одразу, а от для пошуку дідуся доведеться витратити чимало часу.

відео дня

Це саме та оптична ілюзія, про яку можна сказати, що "не варто вірити своїм очам". Адже з першого погляду буде здаватися, нібито на малюнку є лише прекрасний птах, і більше нікого і нічого там немає. Але таке перше враження оманливе, тому не варто йому піддаватися. Не здавайтеся і продовжуйте пошуки дідуся – повірте, він там точно є.

Знайти обличчя дідуся потрібно всього за 12 секунд, пише The Sun. Так, це досить мало часу як для завдання такого рівня. Але все ж таки не варто опускати руки й одразу здаватися – спробуйте влаштувати собі таке змагання із часом і намагайтеся вийти із нього переможцем.

Лише той, хто не здається і впевнено рухається вперед, зможе зробити навіть те, що він вважав занадто складним для себе. Тому вірте у себе і спробуйте відгадати цю загадку максимально швидко, як тільки зможете.

Уважно приглядайтеся до усіх деталей. І не забувайте, що часто для розгадування таких загадок потрібно мислити нестандартно і творчо.

Оптическая иллюзия
Треба знайти дідуся на картинці з павичем за 12 секунд/ thesun.co.uk

Якщо вам не вдається відшукати обличчя дідуся, даємо невелику підказку – переверніть картинку і спробуйте пошукати далі.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Оптическая иллюзия
Обличчя дідуся можна помітити, якщо перевернути картинку/ thesun.co.uk

Раніше ми розповідали про заплутану оптичну ілюзію, у якій потрібно вгадати число за 10 секунд. Навіть найуважнішим з першого разу не вдасться розгадати цю загадку, адже число дуже добре замасковане.

Також раніше ми розповідали про оптичну ілюзію, у якій потрібно знайти дружину фермера за 19 секунд. Така загадка може загнати у глухий кут навіть найталановитіших людей, адже важко буде помітити, де ж захована жінка.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти