StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Треба вгадати тварину за 5 секунд: оптична ілюзія для найкмітливіших

14 грудня 2023, 15:10оновлено 15 грудня 2023, 17:48
44444
Лише одиниці зможуть зрозуміти, яка саме тваринка захована у хитрій оптичній ілюзії.
Девушка, оптическая иллюзия
Треба вгадати тварину за 5 секунд/ колаж: Главред, фото: unsplash.com, thesun.co.uk

Розгадування головоломок та різних оптичних ілюзій допомагає тренувати мозок для виконання різних логічних завдань. Таке тренування для мозку має надзвичайно позитивний ефект.

Якщо вас цікавлять головоломки і різні загадки, радимо прочитати наступний матеріал: Потрібно знайти кота у листі за 10 секунд: надзвичайна оптична ілюзія

Наступна оптична ілюзія є однією з найскладніших – потрібно буде вгадати, яка тварина захована на малюнку, пише The Sun.

відео дня

На картинці ми бачимо чорно білі лінії, які йдуть одна за одною, утворюючи візерунок, схожий на забарвлення зебри.

Одна з причин, чому розгадувати цю загадку так складно, полягає у тому, що від споглядання такої картинки починає "ряботіти" в очах. Тому з перших секунд виникає бажання просто відкласти малюнок в сторону і не дивитися на нього. Але якщо перебороти це відчуття, то дуже скоро вдасться помітити, що серед чорних і білих ліній ховається таємнича тваринка, яка намагається бути непомітною.

Завдання ускладнюється ще й тим, що потрібно впоратися із ним всього за 5 секунд. Спробуйте сконцентруватися на завданні й не відволікатися – тоді швидше вдасться помітити відгадку.

Оптические иллюзии
Треба вгадати тварину за 5 секунд/ thesun.co.uk

Якщо вам не вдається розгадати загадку, даємо невелику підказку – зверніть увагу, що деякі лінії мають невеликі виступи, які змінюють розмір фігури. Придивіться до таких незвичайних місць у картинці, і захована тваринка дасть про себе знати.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Оптические иллюзии
На малюнку замаскований кіт/ thesun.co.uk

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти каблучку на малюнку. Нелегко буде всього за 48 секунд помітити, де на картинці була захована цінна прикраса.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти пінгвіна на складній картинці. Непросто буде помітити, де ж заховався неслухняний пінгвін, всього за 20 секунд.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти