StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Лише геній знайде 4-х жінок у хитрій оптичній ілюзії: надзвичайна загадка для уважних

9 грудня 2023, 07:55оновлено 11 грудня 2023, 00:45
4389
Така загадка може спантеличити, адже на перший погляд буде здаватися, нібито на картинці лише одна жінка.
Оптическая иллюзия, девушка
Потрібно знайти 4-х жінок на картинці за 12 секунд/ колаж: Главред, фото: Oleg Shupliak, unsplash.com

Якщо ви любитель головоломок та оптичних ілюзій, то напевно уже встигли помітити, що це не лише цікава гра для проведення дозвілля, а й дуже корисне заняття, яке допомагає покращити свої навички та посилити уважність.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Лише одиниці знайдуть власника собаки за 12 секунд: надзвичайна оптична ілюзія

Наступна загадка може спантеличити кого завгодно, адже потрібно буде відшукати чотирьох жінок на загадковій картинці, пише The Sun.

відео дня

До того ж загадку потрібно розгадати всього за 12 секунд. Мало кому вдається зробити це так швидко, і ще рідше зустрічаються люди, які можуть навіть побити цей рекорд і виконати завдання ще швидше.

Якщо ви готові кинути собі виклик і випробувати себе, тоді налаштуйтеся, зберіться з силами і зберіть докупи всю свою уважність. А для того, щоб засікти час, можна скористатися таймером або секундоміром.

На картинці ми одразу бачимо одну жінку, яка танцює і при цьому розмовляє з подругою по телефону. Пишне волосся жінки від її рухів розвивається у всі сторони, і симпатична сукня повторює рухи своєї власниці.

Але десь на картинці заховалися три сестри цієї жінки. Чи вдасться вам їх відшукати? Ще три жінки так добре замасковані, що помітити їх буде непросто.

Оптическая иллюзия
Потрібно знайти 4-х жінок на картинці за 12 секунд/ Oleg Shupliak

Якщо ви хочете розгадати загадку самостійно, тоді не прогортайте цю сторінку одразу вниз, адже там ми залишили правильну відповідь.

Спробуйте спершу самостійно виконати завдання, а вже потім подивитися на розгадку і внизу і звіритися, чи правильну відповідь ви дали.

Оптическая иллюзия
На картинці заховані 4 жінки/ Oleg Shupliak

Раніше ми розповідали про оптичну ілюзію, у якій потрібно знайти дружину фермера за 19 секунд. Така загадка може загнати у глухий кут навіть найталановитіших людей, адже важко буде помітити, де ж захована жінка.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій треба знайти перстень серед сніжинок за 10 секунд. Від цієї зимової картинки просто очі будуть розбігатися. Перстень може бути захований у будь-якому місці, і помітити його буде непросто.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти