StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Потрібно вгадати число за 10 секунд: оптична ілюзія, яка заплутає кожного

8 грудня 2023, 06:55оновлено 11 грудня 2023, 00:45
16843
Навіть найуважнішим з першого разу не вдасться розгадати цю загадку, адже число дуже добре замасковане.
Девушка, оптическая иллюзия
Потрібно вгадати число на картинці за 10 секунд/ колаж: Главред, фото: unsplash.com, Jagran Josh

Розгадування оптичних ілюзій, головоломок та інших загадок дуже добре тренує мозок і загострює нашу уважність до деталей.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Лише одиниці знайдуть власника собаки за 12 секунд: надзвичайна оптична ілюзія

Наступна оптична ілюзія може заплутати кого завгодно, адже потрібно буде відшукати приховане число на картинці, пише The Sun. При цьому число замасковане настільки добре, що помітити його буде під силу не кожному. Якщо ви впевнені у своїх силах або просто хочете випробувати свій успіх – тоді вперед.

відео дня

На картинці ми бачимо викривлену шахову дошку, у якій кожна клітинка має чудернацький і непропорційний розмір. Саме така особливість малюнка дає йому змогу зробити непомітним для нас заховане число.

На загадку дається всього 10 секунд, тому доведеться поспішати. Потрібно дуже добре зосередитися на завданні й не відволікатися ні на що інше.

Спробуйте нестандартно мислити під час розгадування цієї загадки і залучіть всю свою уважність, щоб швидше прийти до правильної відповіді.

Оптическая иллюзия
Потрібно вгадати число на картинці за 10 секунд/ Jagran Josh

Якщо розгадка "не пливе до вас у руки", доведеться постаратися ще сильніше. Не здавайтеся, навіть якщо здається, що розгадку знайти неможливо. Усе можливо, якщо проявити терпимість та наполегливість.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Оптическая иллюзия
Заховане число – 853/ Jagran Josh

Раніше ми розповідали про загадку, у якій треба знайти перстень серед сніжинок за 10 секунд. Від цієї зимової картинки просто очі будуть розбігатися. Перстень може бути захований у будь-якому місці, і помітити його буде непросто.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти 6 подарунків в офісі. Гарно запаковані подарунки були заховані у різних місцях святкового прикрашеного офісу. Чи вдасться вам знайти їх всього за 54 секунди?

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти