StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Лише люди з "орлиним зором" знайдуть газету: загадка, яку треба розгадати за 13 секунд

26 серпня 2024, 07:05оновлено 27 серпня, 14:57
51642
Мало хто зможе відшукати правильну відповідь за такий зовсім короткий проміжок часу.
Загадка
Треба знайти газету за 13 секунд/ Brightside

Різноманітні загадки допомагають "перезавантажити" мозок після важкого робочого дня і налаштувати його на більш легкий відпочинок. Але в той же час такі завдання є й корисними, адже виконують роль своєрідного тренажера для мозку – вони допомагають потренувати свою кмітливість, уважність і спостережливість.

Радимо також прочитати матеріал: Тільки люди з найгострішим зором знайдуть M серед W за 8 секунд: загадка на уважність

У наступній оптичній ілюзії потрібно відшукати газету, яка захована у громадському парку, пише jagranjosh. Ця загадка точно буде під силу не кожному.

відео дня

Чи вдасться вам відшукати газету? Ця головоломка перевірить вашу спостережливість і гостроту зору. Але варто бути готовими до труднощів, адже правильна відповідь захована дуже майстерно.

До того ж на розгадування цієї складної загадки дається всього 13 секунд. Непросто буде впоратися за такий короткий відрізок часу, тому це завдання може стати справжнім випробуванням.

Загадка
Потрібно знайти газету за 13 секунд/ Brightside

Якщо зібрати докупи всю свою уважність і спостережливість та повністю зосередитися на завданні, то можна дуже швидко вийти переможцем з цієї гри.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Загадка
Газета добре захована/ Brightside

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали про загадку, у якій за 10 секунд треба вгадати, у якій склянці більше води. Непросто буде зрозуміти, у якій саме ємності води більше, ніж в усіх інших, і ще й зробити це за обмежену кількість часу.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій треба бути "Шерлоком Холмсом", щоб знайти заховане слово. Знайти заховане слово всього за 10 секунд зможуть лише люди з надзвичайною уважністю та орлиним зором.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти