StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Місячний календар на 26 січня: до чого слід бути уважним

25 січня 2024, 19:05
Важливо контролювати емоції, уникати конфліктів і вирішувати спірні питання мирним шляхом.
Місячний календар на 26 січня 2024 року
Місячний календар на 26 січня 2024 року / Колаж Главред, фото Instagram (melbuuu)

Існує думка, що Місяць, що перебуває в певній фазі може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 26 січня згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

26 січня - спадний Місяць. З 17:12 - 16-й день місячного циклу. Місяць у Леві.

Вплив Місяця на людину 26 січня

Вплив Місяця сьогодні настільки сильно, що всі позитивні і негативні аспекти людської природи посилюються в багато разів. Внутрішній спокусник стає більш активним, що може привести до спокус в різних областях. Існує небезпека піддатися впливу ліні, стати податливим негативним впливам, оскільки контроль над поведінкою ослаблений, а інстинкти проявляються в повній мірі. Вплив цих факторів може привести до вчинення дурниць, але варто пам'ятати: наслідки можуть бути вкрай негативними.

відео дня

Вплив Місяця 26 січня по сферах життя

Бізнес і гроші: Цей день вважається одним з найбільш невдалих для роботи і бізнесу. Можливі перешкоди і помилки, тому рекомендується уникати вирішення серйозних питань. Фінансові операції краще відкласти, а ось для публічних заходів, таких як ярмарки, розпродажі та виставки, день підходить відмінно. Важливо контролювати емоції, уникати конфліктів і вирішувати спірні питання мирним шляхом.

Здоров'я: Хворим не варто переживати за результат свого захворювання, адже воно пройде легко і без наслідків. Рекомендується уникати хірургічних операцій і дотримуватися посту. Харчування має бути гострим і гарячим, корисні бобові, рис, ячмінь. Утримайтеся від тваринної їжі і фруктів. Калина буде корисною.

Стрижка волосся: Зачіска в дні повного Місяця буде прекрасною, але варто бути обережним через можливе загострення страхів, підвищення тиску і головного болю. Також слід бути уважним до ризику отримання травм від ріжучих предметів.

Стосунки та шлюб: Цей день являє собою період спокус, обману і ілюзій, що може привести до конфліктів і втрати взаєморозуміння з близькими. Важливо стримувати емоції, діяти розумно і холоднокровно. Утримайтеся від прийняття подарунків і відмовляйтеся від сексу, використовуючи спокусу для тренування управління потягом. Вважається, що п'ятнадцята місячна доба є вкрай невдалим періодом для укладення шлюбу.

Сон в ніч з 25 на 26 січня

Сни в цей період вважаються важливими і віщими. Вони можуть відображати проблеми, які потребують вирішення, і іноді містять підказки щодо їх вирішення.

Порада на 26 січня за місячним календарем

Не піддавайтеся азарту, уникайте ігор в тоталізаторі, казино, карти та аналогічні розваги.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти