StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп Таро на тиждень з 22 до 28 січня: Овну - нові перпективи, Блюзнюкам - пропозиція

21 січня 2024, 21:13
Риби, зараз саме час відстояти свою владу і стати господарем свого бачення.
Гороскоп Таро на тиждень
Гороскоп Таро на тиждень / Колаж Главред, фото скріншот YouTube (Better Life), freepik

Для всіх знаків зодіаку на тиждень з 22 до 28 січня карти Таро пророкують Різне. Комусь фінансові проблеми, а комусь позитивні емоції.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта: Повішений

Отримання повішеного може свідчити про те, що цього тижня відбудеться велика зміна перспектив. З іншого боку, це може означати, що необхідно принести якусь жертву. Процес, який повішений хоче, щоб ви пройшли в найближчі дні, може здатися незручним, але він може привести вас до настільки необхідного звільнення від негативних моделей минулого, які більше не служать вам. За що ви трималися і як ці переконання заважали вам? На цьому тижні вам пропонується раз і назавжди позбутися від них.

відео дня

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Карта: Шістка Пентаклів

На цьому тижні ви можете відчути себе зобов'язаним зробити для інших більше і краще! 6 пентаклів - це карта щедрості, благодійності, віддачі та отримання. Це може бути буквально, вказуючи на те, що ви можете дати комусь кредит або надати іншу фінансову підтримку. Однак це може бути і час, коли ви проявляєте щедрість духу, допомагаючи комусь переїхати, даючи поради або надаючи вкрай необхідну підтримку коханій людині, яка переживає важкі часи. Деякі з найцінніших подарунків, які ми даруємо іншим, є безкоштовними.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта: Лицар Кубків

Лицар Кубків - це карта бачення і просування вперед. Цього тижня, швидше за все, ви отримаєте якесь запрошення чи пропозицію, яку ви, можливо, не очікували. Ця карта хоче, щоб ви були відкриті для цієї нової можливості і скористалися нею, але також вона хоче, щоб ви проявили обережність, рухаючись вперед. Лицар застерігає від того, щоб занадто захоплюватися фантазіями. Оцініть ситуацію, перш ніж діяти, щоб переконатися, що все буде так, як ви думаєте, і що ви отримаєте від цього користь.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта: Сімка Кубків

Вам здавалося, що ви жонглюєте занадто багатьма речами одночасно? Цього тижня Сімка Кубків визнає, що у вас багато конкуруючих пріоритетів, і хоча благородно віддавати свою енергію стільком різним справам, виявилося неможливим приділити належну увагу якомусь одному з них. В результаті одна або кілька областей постраждали. Вибір може бути нашим другом, але може бути і нашим ворогом. Зараз саме час зрозуміти, куди найкраще витратити свій час і енергію.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта: Паж Мечів

Якщо ви чекали знака, щоб приступити до здійснення задуманого, то зараз він є! Паж Мечів вказує на те, що ви сповнені енергії та підбадьорені новим проектом чи починанням. Питання в тому, чи зможете ви зберегти цей безмежний ентузіазм, коли почнете діяти? Який би напрямок ви не вибрали в житті, завжди знайдуться перешкоди, які вам доведеться подолати, але нехай це вас не зупиняє. Знайте, що, дотримуючись своїх пристрастей, ви зможете зберегти цей імпульс.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта: Трійка Кубків

Дозвольте хорошим часам текти! Трійка Кубків - це карта свята і дружби, тому на цьому тижні ви можете опинитися в режимі вечірки з найближчими вам людьми. Організуйте вечір у місті з друзями. Влаштуйте звану вечерю для сім'ї. Зберіть кілька колег і вирушайте на щасливу годину. Справа не стільки в тому, що ви робите, скільки в товаристві, яке ви відчуєте з тими, хто вас оточує. Життя - це не тільки відповідальність і зобов'язання, тому розслабтеся і отримуйте задоволення прямо зараз!

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта: Сім Пентаклів

Не здавайтеся поки! Ваша карта цього тижня, 7 пентаклів, нагадує вам, що все, що варто мати, неможливо досягти за одну ніч. Можливо, ви працювали над якимось проектом чи сферою свого життя і поки не отримали плодів своїх зусиль. Зрозуміло, що це стало для вас джерелом розчарування. Нагадайте собі, що це було нелегке завдання, і пишайтеся зусиллями, які ви вже доклали. Можливо, ваша наполеглива праця і терпіння ще не окупилися, але незабаром це станеться.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта: Паж Кубків

Цього тижня тримайте відкрите серце та відкритий розум! Паж Кубків закликає вас повернутися до того часу у вашому житті, коли ви були більш дитячими, більш безстрашними, більш ідеалістичними. Можливо, минулі або недавні обставини зробили вас більш цинічними і замкнутими, щоб захистити себе від болю. Хоча такий підхід, звичайно, допоможе вам уникнути болю, він також може перешкодити вам відчути життєві задоволення. Не дозволяйте своєму минулому так диктувати вам майбутнє. Навчіться знову довіряти.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта: П'ятірка Кубків

П'ятірка Кубків вказує на те, що ви дозволяєте собі борсатися в морі жалю і розчарувань. Хоча біль, який ви відчуваєте, цілком реальний і не повинен применшуватися, це не дає вам права назавжди застрягти в цьому режимі. Зосередившись на своїх уявних невдачах і помилках, ви не зможете побачити позитивні моменти, які знаходяться прямо перед вами, і не зможете рухатися далі, до більш зелених пасовищ. Надія ще є, і на цьому тижні вам важливо знайти, де вона знаходиться, і переключити свою увагу на неї.

Гороскоп Таро на тиждень - Козоріг

Карта: Король Мечів

Цього тижня ваш розум - ваш головний актив! Можливо, вам доведеться прийняти важливе рішення або дослідити незвідану територію в певній сфері вашого життя. Король Мечів закликає вас використовувати логіку та інтелект, щоб орієнтуватися в ситуації, а не дозволяти собі піддаватися емоціям. Ви зможете визначити правильний шлях, тільки коли по-справжньому вникнете в суть справи, а це може статися тільки за умови неупередженості. Дайте собі можливість поглянути на ситуацію через більш чітку призму, і ви побачите, як з'явиться шлях.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта: Двійка Кубків

Двійка Кубків говорить про те, що на цьому тижні для вас на першому місці буде партнерство. Це може бути романтичне партнерство, а може бути щось, що ви побудували з платонічним або професійним союзником. Навіть якщо ваші стосунки з цією людиною знаходяться на ранній стадії, вони здатні перерости в щось, що принесе вам обом користь у довгостроковій перспективі. Витратьте час на розвиток цих відносин зараз, одночасно радіючи тому, що ваші об'єднані сили і взаємне захоплення приведуть вас обох далеко.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта: Король Жезлів

Цього тижня ви можете отримати можливість, і Король Жезлів визнає, що у вас є сила і стійкість, щоб прийняти її! Чи ухилялися ви в минулому від керівних ролей? Ви відчували себе пригніченими, коли брали на себе більше відповідальності? Зараз саме час відстояти свою владу і стати господарем свого бачення. Запорукою успіху є чітке розуміння того, куди ви хочете потрапити, і встановлення реалістичних цілей, які допоможуть вам досягти цього. Виходьте і беріться за кільце!

Джерело

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти