StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Місячний календар 25 січня 2024 року: чому в цей день не можна стригтися

24 січня 2024, 19:10
Сьогодні відмінно проходять спілкування на всіх рівнях: з друзями, близькими, коханими.
Місячний календар на 25 січня 2024 року
Місячний календар на 25 січня 2024 року / Колаж Главред, фото Instagram (winbjorkphoto)

Існує думка, що Місяць, що перебуває в певній фазі може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 25 січня згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

25 січня - повний Місяць. З 11:50 - 15-й день місячного циклу. Місяць у Леві.

Вплив Місяця на людину 25 січня

Психіка перевантажена в цей день, що може супроводжуватися перепадами настрою. У разі поганого настрою рекомендується займатися спортом, забезпечуючи собі хорошу фізичну активність, щоб зняти стрес. Це допоможе правильному розподілу енергії і, безумовно, буде корисним.

відео дня

Вплив Місяця 25 січня по сферах життя

Бізнес і гроші: Підвищена робоча активність в цей місячний день надзвичайно корисна. Працюйте, працюйте і ще раз працюйте. Це відмінний час для представлення ідей або пропозицій, обговорення планів. Така активність може призвести до якісного стрибка: можливого просування по службі, збільшення заробітної плати, нагород, заслуженого визнання, а також, що не менш важливо, нових вигідних контактів і зв'язків. Цей день ідеальний для кар'єрних успіхів і бізнесменів. Всі угоди, укладені в цей день, зазвичай приносять удачу. Це один з найкращих днів для вирішення фінансових питань. Ефективний також для сищиків: злочини, вчинені в цей день, легко розкриваються.

Здоров'я: Всі хвороби легко проходять без серйозних наслідків. Рекомендується зменшити вживання рідини, оскільки будь-яка з неї може викликати порушення в роботі організму. Можливо практикувати" сухе " голодування. Сприятливо вплив музики.

Стрижка волосся: Невелика зміна кольору волосся цілком прийнятно і навіть може сприяти успіху в справах. Скористайтеся відтіночними шампунями! Що стосується снів, не варто надавати їм велике значення.

Стосунки та шлюб: Сьогодні відмінно проходять спілкування на всіх рівнях: з друзями, близькими, коханими, родичами, колегами, партнерами, начальниками, підлеглими, знайомими, незнайомими... Люди налаштовані рішуче і раціонально, готові до змін – використовуйте цю можливість на повну. Цей період місячного циклу не рекомендується для укладення шлюбу, і не є сприятливим для судів і розлучень. Хоча справа може здатися вдалим на перший погляд, можливі негативні наслідки. Однак це не завжди може зупинити закоханих.

Сон в ніч з 24 на 25 січня

Стрижка волосся в чотирнадцятий місячний день може негативно позначитися на психологічному благополуччі, тому не рекомендується робити це сьогодні.

Порада на 25 січня за місячним календарем

Уникайте смутку, туги і поганого настрою, займайтеся справами. Важливо уникати перенапруження зору, надмірного використання парфумів та інших ароматів.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти