StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Місячний календар 18 грудня 2023: негатив у цей день повертається, як бумеранг

17 грудня 2023, 19:01
У цей день можна буквально зробити великі подвиги
Місячний календар на 18 грудня
Місячний календар на 18 грудня / Колаж Главред, фото Instagram (krismaya.maya.photography, nikinka.po)

Існує думка, що Місяць, що перебуває в певній фазі може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 18 грудня згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

18 грудня - зростаючий Місяць. З 12:29 - 6-й день місячного циклу. Місяць у Рибах.

Вплив Місяця на людину 18 грудня

Сьогоднішній день є одним з найуспішніших для праці та ділової активності, хоча, слід підкреслити, що він також провокаційний. У цей день можна буквально зробити великі подвиги. Слова знаходять особливу магію, і навколишня природа чутлива до кожного з вимовлених висловлювань, навіть випадкових. Важливо пам'ятати, що сьогодні зло особливо карається, тому варто бути обережним з висловлюваннями: негативні побажання можуть повернутися як бумеранг. Вважається, що удача супроводжує тим, хто володіє мудрістю і справедливістю.

відео дня

Вплив Місяця 18 грудня по сферах життя

Бізнес і гроші: Партнери виявляють довіру, є можливість залучити нових клієнтів, помічників і навіть покровителів. Це ідеальний час для надання податкових звітів. Рекомендується вести справи з високопоставленими державними чиновниками - всі проблеми можна вирішити добре. Захисники справедливості можуть очікувати успіху, оскільки Місяць на їхньому боці.

Це сприятливий час для проведення переговорів, встановлення нових зв'язків, проведення співбесід, конференцій, рекламних та агітаційних компаній – коротше кажучи, для всіх заходів, пов'язаних з силою і енергією слів.

Не забувайте заохочувати своїх співробітників - це позитивно вплине на загальний успіх: підприємство буде процвітати, підвищиться продуктивність праці, а обстановка в колективі стане більш доброзичливою.

Здоров'я: Бережіть своє здоров'я, оскільки сьогодні легко підхопити застуду. День сприятливий для хірургічних операцій, але не рекомендується видаляти зуби. Захворювання, що почалися в цей день, зазвичай легко піддаються лікуванню. У харчуванні варто уникати курячого м'яса і яєць.

Стрижка волосся: Малювання волосся буде вдалим, але зі стрижкою краще почекати.

Стосунки та шлюб: Не шкодуйте хороших слів на адресу себе і близьких, але уникайте брехні, оскільки неправда володіє великою руйнівною силою. Вважається, що сьогодні відповідний день для укладення шлюбу. Сімейне життя буде наповнене радістю і благополуччям, якщо у подружжя є спільні інтереси і цілі. У разі, якщо інтереси різні, шлюб може стати випробуванням на міцність, особливо під час певних обставин.

Сон в ніч з 17 на 18 грудня

Про особисті снах цього дня краще промовчати - вони призначені залишатися в секреті.

Порада на 18 грудня за місячним календарем

У цей день особливо ризиковано обманювати і лукавити, оскільки брехня володіє значною руйнівною силою. Важливо утримуватися від виголошення негативних висловлювань. Також не рекомендується розбивати посуд або рвати папір. Якщо уві сні зустрінутий войовничий півень, це вважається ознакою можливих близьких бід для людини або його близьких.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти