StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Любовний гороскоп на тиждень з 18 до 24 грудня: Раку - непростий зв'язок, Близнюкам - колишній на горизонті

17 грудня 2023, 09:24
1947
Стрільцям, у яких є стсоунки, доведеться несолодко на цьому тижні.
Любовний гороскоп на тиждень з 11 по 17 грудня
Любовний гороскоп на тиждень з 18 до 24 грудня / Колаж Главред, фото скріншот YouTube (Spiritual Dive)

У цьому тексті ми зануримося в світ гороскопів на тиждень, розглянемо, які впливи можуть очікувати кожен із знаків Зодіаку в найближчі сім днів, і спробуємо розгадати таємні послання зірок. Готові дізнатися, що готує вам Всесвіт з 18 до 24 грудня?

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

На цьому тижні ви можете потрапити в неприємності - причому за власним бажанням! Не виключено, що ви будете шукати любов зовсім не там, де потрібно, і знайдете її практично з нізвідки. Спочатку це, мабуть, здасться вам захопливим. Це може пробудити у вас такі почуття, про які ви навіть не підозрювали. На жаль, це аспект "легко прийшов - легко пішов", тому навряд чи це триватиме довго. Якщо ви зобов'язані, вам і вашому партнеру, можливо, доведеться зіткнутися з шокуючим фінансовим розворотом.

Любовний гороскоп на тиждень - Телець

Стійке положення буде нелегко знайти, незалежно від вашого недавнього любовного життя. Швидше за все, це буде не той тиждень, коли ви відчуєте легку, спокійну романтику. Вгадати, яка саме шокуюча подія відбудеться, буде практично неможливо, як би ви не старалися, але ви можете бути впевнені, що трапиться щось гримуче, захопливе - або і те, і інше. Ви можете раптово виявити у себе фобію до зобов'язань або фазу уникнення прихильності. Зробіть все можливе, щоб прийняти і переробити свої почуття.

відео дня

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

Цього тижня ви можете переходити від однієї заплутаної розмови до іншої, особливо з романтичним партнером. Ви і ваша друга половинка можете почати сперечатися з фінансового питання, і це вплине на лінії зв'язку у всіх інших сферах ваших відносин. Постарайтеся скористатися цією енергією, звернувшись за консультацією до подружжю, щоб ви могли по-справжньому розібратися з будь-якими проблемами. Одинокі? Ви можете не довіряти своїм судженням, якщо колишній знову з'явиться в кадрі. Уникайте прийняття твердих рішень щодо свого особистого життя.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

Непроста романтичний зв'язок може перетворитися з захоплюючої в згубну швидше, ніж ви встигнете моргнути оком. Венера рухається через ваш сектор романтики, що, безсумнівно, стимулює любовні події. Однак у четвер Венера вступить у протистояння з Ураном, так що, як би не розвивалися події, вони можуть змінитися без попередження. Наприклад, ви можете захопитися кимось зі своїх знайомих, а потім виявити, що вони також зустрічаються з кимось із ваших друзів. Якщо ви перебуваєте у стосунках, ваш партнер може взагалі змінити свою думку. Спочатку ви можете бути приголомшені, але якщо це сталося, значить, сигнали для спілкування вже були.

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

Чекайте вибуху з минулого, який виб'є вас з колії. Меркурій ретроградний, і в суботу він повернеться у ваш сектор романтики. Якщо ви самотні, це може натиснути кнопку перезавантаження на любовну ситуацію, яка з якоїсь причини не задалася з першого разу. Це може бути щось чудове, але вам потрібно дати йому шанс набрати обертів. Якщо ви перебуваєте у стосунках, то ви і ваш коханий можете повернутися до розмови про дітей або секс, який раніше не був вирішений. Незалежно від того, самотні ви чи у стосунках, колишній може повернутися до розмови. Це може бути швидкоплинний момент або щось більше. Вирішувати вам.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

Щоб знову знайти спокій, необхідно викликати романтичну грозу. Ця гроза може статися для вас у вигляді реальної розмови з коханим або просто у вашій уяві. Якщо це розмова між вами та кимось іншим, подумайте про те, щоб сказати щось, що ви давно стримували. Це повинно бути здорово - нарешті висловитися. Поза відносинами ви можете зробити радикальну спробу вирватися з ментального шаблону, який заважав вам випробувати любов, яку ви дійсно бажаєте. Як тільки ви звільните свій розум, любов розквітне.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Досить з вас фінансової безвідповідальності! У четвер Венера пронесеться над ураном, що спричинить за собою стрімкі зміни у вашому особистому житті. У вашому випадку, можливо, вся справа в грошах. Ви можете бути вражені великою фінансовою необачністю вашого партнера. Незалежно від того, наскільки обґрунтований ваш гнів, дайте собі час заспокоїтися, перш ніж вступати в конфронтацію з ним або приймати будь-які остаточні рішення. Якщо ви самотні, ви можете відчути роздратування через відсутність партнера, який допоможе вам оплатити рахунки. Не затягуйте з цим - ходіть на побачення заради любові, а не заради грошей.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Пристебніть ремені, тому що на цьому тижні вас чекають "американські гірки" любові. Самотні? Може з'явитися захоплююча романтична можливість, яка змусить вас відчути впевненість, що ця людина може бути тим самим! Обставини вашої зустрічі можуть здатися доленосними-якщо ситуація особливо незвичайна, ви будете ще більше впевнені, що так і повинно бути. Але навіть в цьому випадку не поспішайте прив'язуватися, адже може виявитися, що ви абсолютно різні люди, яким потрібні абсолютно протилежні речі. Якщо ви перебуваєте у відносинах, то ваш партнер може зробити щось абсолютно невластиве йому, що одночасно схвилює і шокує вас.

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Можливо, ви вже не знаєте, чого хочете, коли мова йде про кохання. Однак якщо ви самотні, вам буде набагато легше впоратися зі змінами в серці. Наприклад, ви можете піти з кимось на побачення і швидко зрозуміти, що це нікуди не приведе. І навпаки, ви можете вирішити, що вам цікавіше бути на самоті на деякий час, щоб зосередитися на своїх особистих інтересах та розвитку. На жаль, якщо ви перебуваєте у стосунках, цей тиждень може бути складнішим. Ви можете почати сумніватися, чи перебуваєте ви обидва на одному рівні інтелектуально чи духовно. Почніть з того, що будьте чесними з собою.

Любовний гороскоп на тиждень - Козоріг

У четвер Венера у вашому 11-му будинку надії буде протистояти урану, планеті нестабільності, яка зараз знаходиться у вашому романтичному секторі. Все, чого ви найбільше бажаєте в любовній сфері, може раптово статися - або раптово розвалитися на частини. Якщо ви отримаєте бажане, воно може виявитися зі всілякими умовами і застереженнями, яких ви не очікували. Якщо все руйнується, це може бути і на краще, але це не означає, що вам не буде боляче. Незважаючи ні на що, морозиво має допомогти.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

Про кохання зараз говорять більше, ніж про гроші. Можливо, ви перейдете від того, щоб тримати свої думки про любовне життя при собі, до обговорення своїх романтичних проблем з кількома іншими людьми, щоб отримати якісь рекомендації. Подумайте про переваги групової терапії або іншого способу обговорення динаміки стосунків з колегами. При цьому ви можете просто перейти від повної секретності до відвертості з найближчим другом. У будь-якому випадку, це повинно бути дуже терапевтичним.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

Переконання та цінності, пов'язані з любов'ю, можуть змінитися, здавалося б, за одну ніч. Ви можете майже миттєво перейти від одного набору "правил" для себе і коханого до іншого. Можливо, ви ризикуєте кинути романтичний виклик, почавши зустрічатися з людиною, яку зазвичай вважаєте "Не вашим типом". На ваш подив, він може виявитися саме таким.

Джерело

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти