StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Місячний календар 17 грудня 2023: не спокушайтеся і остерігайтесь другої половини дня

16 грудня 2023, 21:05
Зусилля, спрямовані на покращення роботи, можуть принести благополуччя в дуже короткі терміни.
Місячний календар на 16 грудня
Місячний календар на 16 грудня / Колаж Главред, фото Instagram (krismaya.maya.photography, falaradosci)

Існує думка, що Місяць, що перебуває в певній фазі може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 16 грудня згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

17 грудня - зростаючий Місяць. З 12:29 - 6-й день місячного циклу. Місяць у Водолії.

Вплив Місяця на людину 17 грудня

Сьогодні можливі спокуси, і вас може бути вибір між добром і злом, з можливістю, що вибір може бути спрямований у бік негативу. У другій половині дня збільшується ймовірність виникнення конфліктів і падіння настрою. У будь-якому випадку важливо зберігати спокій, уникати конфліктів і ігнорувати провокації.

відео дня

Вплив Місяця 17 грудня по сферах життя

Бізнес і гроші: Зусилля, спрямовані на покращення сфери вашої діяльності, можуть принести благополуччя в дуже короткі терміни, що перевершує вкладені в цей день зусилля. Спокійна робота з інформацією, документами та архівами сьогодні буде сприятливою. Починати нові справи і підписування договорів краще відкласти на більш вдалий період. Перегляд стану справ важливий, і помилки все ще можна виправити; сьогодні надається остання можливість у поточному місячному циклі. У фінансовому плані день не вважається активним. Начальство, партнери і клієнти зайняті своїми проблемами і не схильні займатися чужими справами. Прийняття доленосних рішень слід відкласти на інший день, а також вирішення фінансових питань.

Здоров'я: Починаються нездужання або хвороба, слід звернути увагу і приступити до лікування, щоб уникнути можливих ускладнень. Сьогоднішній день сприятливий для відвідування сауни, лазні або прийняття ванни з морською сіллю, такі водні процедури відновлять сили і нейтралізують негативну енергію. Проведення часу на природі або хоча б прогулянка в парку також може бути корисним. Насолода гарною музикою наодинці з собою також зробить позитивний внесок.

Стрижка волосся: Сьогодні візит до перукаря цілком доречний, оскільки стрижка сприяє зміцненню здоров'я відповідно до місячної фазою. Зростаючий місяць може сприяти швидшому росту волосся.

Стосунки та шлюб: Вважається, що цей день не підходить для укладення шлюбу або заручин. В іншому випадку, сімейне життя може зіткнутися з конфліктами, а гармонія буде під загрозою. Самотність удвох, охолодження стосунків і труднощі в досягненні взаєморозуміння можуть стати характерними рисами цього періоду.

Сон в ніч з 16 на 17 грудня

У ваших снах можуть з'явитися образи ваших батьків. Це можна розглядати як натяк на необхідність проаналізувати, які проблеми ви успадкували від них, і приступити до їх вирішення. Якщо в снах виникає загроза, це може бути попередженням про необхідність бути особливо уважним.

Порада на 17 грудня за місячним календарем

Сьогодні краще уникати колективної роботи, адже присутність негативної енергії може спровокувати конфлікти і зіткнення. Проявіть турботу до навколишньої природи, утримайтеся від зриву квітів і вирубки дерев.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти