StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Грошовий гороскоп на 2024 рік: ці 4 знаки зодіаку зароблятимуть найбільше

13 грудня 2023, 10:35
Гороскоп на 2024 рік говорить, що у фінансовому плані рік Дракона стане успішним для 4 знаків Зодіаку.
 Грошовий гороскоп на 2024 рік
Грошовий гороскоп на 2024 рік / Колаж Главред, фото: pixabay.com

З фінансовими перспективами на 2024 рік приходить час розкривати таємниці грошового гороскопу! Дізнайтеся, які 4 знаки Зодіаку зможуть нарощувати свій дохід в наступному році і які астрологічні чинники пророкують їм фінансовий успіх.

Готуйтеся до фінансового процвітання і динамічного розвитку кар'єри - ваше зоряне призначення може приємно здивувати

Грошовий гороскоп на 2024 рік Діва

Вітаємо, Діво, в цьому році ви виграли в астрологічну лотерею. Протягом 2024 року Південний вузол у Терезах звільнить блокування у вашому другому будинку особистих ресурсів, системи цінностей та конкретного багатства. Це означає, що Північний вузол в Овні допоможе вам стати самодостатніми, зосередившись на восьмому будинку інвестицій, фінансової грамотності та трансформації.

відео дня

Це може допомогти вам навчитися фінансовій грамотності, створити пасивний дохід і працювати над підтримкою довгострокових ресурсів для фінансової стабільності.

Коли розпочнеться 2024 рік, ви вже будете в середині періоду, зосередженого на фінансах, який розпочався під час сонячного затемнення у Терезах 14 жовтня 2023 року. У цей період ви вступите на шлях усвідомлення своєї справжньої системи цінностей і позбавлення від фінансової залежності.

Цей цикл завершиться 25 березня, коли відбудеться місячне затемнення у Терезах. Це місячне затемнення може привести вас до завершення значущої фінансової мети і допомогти реалізувати свій потенціал.

Наступний шестимісячний цикл, який сприятиме фінансовому зростанню, розпочнеться під час сонячного затемнення в Овні 8 квітня.

Затемнення відбудеться у вашому восьмому будинку, що допоможе вам позбутися боргів, інвестувати у своє майбутнє та створити додаткові джерела доходу. Зверніть увагу на те, чим закінчиться цей цикл під час повного місяця в Овні 17 Жовтня.

Ще один фінансово-орієнтований цикл розпочнеться під час сонячного затемнення у Терезах 2 жовтня. Він допоможе вам накопичити більше багатства протягом усього періоду, що залишився 2024 року. Можливо, ви не досягнете цих фінансових цілей до 2025 року, але ви можете почати бачити плоди своєї праці, коли рік закінчиться.

Грошовий гороскоп на 2024 рік Скорпіон

У цьому році вам належить розглянути безліч варіантів, Скорпіон. Останні кілька років змусили Вас змиритися з втратою контролю та влади. На щастя, 2024 рік пропонує вам шанс перебудуватися, починаючи з фінансів.

З 1 січня по 25 травня Вам слід зосередитися на кар'єрі, поки Юпітер у Тельці не стане ретроградним у вашому сьомому будинку партнерства. Довгоочікувані можливості можуть навіть з'явитися, якщо ви реалізуєте нові професійні домовленості та контракти.

Зобов'язання, які ви берете на себе, стануть ще більш плідними, коли Юпітер увійде в знак Близнюків 25 травня. У цей час Юпітер входить у ваш восьмий будинок інвестицій, заохочуючи вас поглибити свої фінансові зобов'язання.

З одного боку, Юпітер, що рухається по вашому восьмому будинку, може натякати на надлишок боргів або відсутність кордонів, які можуть виходити за рамки ваших можливостей. З іншого боку, Юпітер у восьмому будинку може натякати на глибоке фінансове зростання, якщо ваші інвестиції надійні, чесні та відкриті для трансформації.

Навіть азартна гра може призвести до неймовірних результатів. Щоб досягти максимального успіху, Вам слід працювати з енергією Близнюків і зміцнювати свої навички спілкування, адаптивності та багатозадачності.

9 жовтня Юпітер стане ретроградним у Близнюках, що дасть вам можливість перебудуватися. Ретроградний Юпітер дасть вам шанс переглянути свої фінансові стратегії, скоротити витрати та уникнути боргів, дотримуючись порад надійних фінансових консультантів. Ретроградний Юпітер - це замасковане благословення, яке дає вам час для внесення необхідних змін. До того часу, коли Юпітер стане директором 4 лютого 2025 року, ви зможете знову розширити різні потоки доходів.

Грошовий гороскоп на 2024 рік Козеріг

Якщо хтось і заслуговує підвищення, то це точно ви. 2024 рік може стати вашим найкращим фінансовим роком завдяки двом майбутнім транзитам - Плутону у Водолії та Юпітеру у Близнюках. Хоча ці транзити змусять вас йти в ногу з часом, вони збільшать ваше багатство, якщо ви готові до цього.

Плутон залишає Козерога і знову входить у Водолій - ваш другий будинок особистих фінансів - 20 січня. Це може здатися Дежавю, оскільки Плутон проходив через ваш другий будинок з 23 березня 2023 року по 1 травня 2023 року. Розмірковуючи про те, що сталося в цей період, ви можете помітити відгомони того ж прагнення до фінансових перетворень, яке ви відчували раніше. Це може бути ідеальний час для розгляду нетрадиційних джерел доходу, які можуть бути поза зоною комфорту, але відмова від необхідності контролювати ситуацію буде ключем до Вашого успіху.

Якщо спочатку вам буде важко адаптуватися до цих змін, у вас буде достатньо часу, щоб перебудуватися і перенаправити свої зусилля, коли Плутон стане ретроградним з 2 травня по 1 вересня. Як завжди, ретрогради можуть стати чудовим часом для роздумів, тому використовуйте ретроградний Плутон як шанс переглянути те, що працює, а що не працює для досягнення ваших фінансових цілей.

Коли 25 травня Юпітер увійде в знак Близнюків, з'явиться ще більше можливостей для диверсифікації вашої роботи і доходів. Оскільки Юпітер проходить через ваш шостий будинок роботи та рутини, багатозадачність стане для вас головним завданням. На щастя, ви не чужі наполегливій праці. Ви можете використовувати цей транзит, щоб зайнятися побічним бізнесом або жонглювати двома роботами одночасно. Однак пам'ятайте, що занадто багато хорошого може стати поганим. Слідкуйте за тим, щоб не відкусити більше, ніж можна прожувати. На щастя, ви завжди зможете зробити крок назад і скорегувати своє робоче життя, коли Юпітер буде ретроградним у Близнюках з 9 жовтня по 4 лютого 2025 року.

Грошовий гороскоп на 2024 рік Риби

У 2024 році Північний вузол в Овні пройде через ваш другий будинок матеріальних благ та особистих фінансів, що принесе можливості, пов'язані з грошима, які більше відповідають вашим цінностям. Однак це змусить вас відмовитися від опори на інші ресурси для досягнення фінансової стабільності, оскільки Південний вузол у Терезах буде змушувати вас відмовитися від шкідливих звичок, пов'язаних з восьмим будинком боргів, активів і загальних ресурсів.

На щастя, майбутні затемнення в 2024 році допоможуть вам інтуїтивно зорієнтуватися в своїх фінансових цілях. Один із цих циклів розпочався під час сонячного затемнення у Терезах 14 жовтня 2023 року, коли ви стали на шлях фінансового вдосконалення.

І з початком 2024 року ви можете продовжувати відчувати себе більш схильними до збільшення свого достатку шляхом рефінансування, зменшення боргів та більш розумного інвестування грошей. Ваші старання стануть ще більш очевидними до моменту місячного затемнення в Терезах, яке відбудеться 25 березня.

Ще один шестимісячний цикл почнеться, коли сонячне затемнення в Овні 8 квітня освітить ваш другий будинок наявного доходу. Протягом цього циклу з'являться несподівані можливості заробити більше грошей, які відповідають вашим цінностям, мріям і талантам.

Можливо, до повного місяця в Овні 17 Жовтня ви навіть опинитеся в зовсім іншому фінансовому становищі. Крім того, ви зможете похвалитися чимось неймовірним, наприклад, серйозною модернізацією або зміною способу життя, яке допоможе вам відчути себе більш впевнено завдяки поліпшенню свого фінансового становища.

На цьому ваше космічне процвітання не закінчується. Останнє сонячне затемнення 2024 року відбудеться у Терезах 2 жовтня і знову посилить ваш другий будинок, орієнтований на фінанси. Цей шестимісячний цикл триватиме до 2025 року, тож ви зможете завершити 2024 рік на високій ноті.

Вам навіть може здатися, що цей фінансовий цикл призначений для того, щоб перевести вас в іншу податкову групу, особливо якщо ваша кредитна історія різко покращиться і якщо ви докладете значних зусиль для побудови довгострокової фінансової стабільності.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Джерело.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти