StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Любовний гороскоп на тиждень з 11 до 17 грудня: Раку - запаморочить голову, Стрільцю - невизначеність

10 грудня 2023, 18:37
12714
Що б не робив Скорпіон, це не той тиждень, коли варто змішувати гроші і любов.
Любовний гороскоп на тиждень з
Любовний гороскоп на тиждень з 11 до 17 грудня / Колаж Главред, фото скріншот YouTube (Spiritual Dive), freepik

У цьому тексті ми зануримося в світ гороскопів на тиждень, розглянемо, які впливи можуть очікувати кожен із знаків Зодіаку в найближчі сім днів, і спробуємо розгадати таємні послання зірок. Готові дізнатися, що готує вам Всесвіт з 11 до 17 грудня?

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

Цього тижня мрії або, принаймні, ваша віра в них - можуть зруйнуватися, оскільки вони пов'язані з вашим любовним життям. Складний молодий Місяць у вашому 9-му будинку ідеалів у вівторок внесе плутанину в справжній стан речей в романтичній ситуації. Можливо, вам доведеться зіткнутися з можливістю того, що ви вирішили закрити очі на ситуацію або виправдати людину, в яку ви закохані або з якою перебуваєте у стосунках. Якщо ви зовсім самотні, це може бути один із тих тижнів, коли ви втрачаєте надію, що коли-небудь зустрінете бажану любов. Не дозволяйте негативу заволодіти вами.

Любовний гороскоп на тиждень - Телець

Цей тиждень може бути складним для спільного використання ресурсів, особливо якщо ви перебуваєте у партнерстві. Молодий Місяць вівторка знаходиться під складним кутом до туманного Нептуна, що підвищує ризик того, що чоловік або партнер обдурив вас у фінансових питаннях. Можливо, це була лише брехня бездіяльності, але ви все одно маєте право відчувати розчарування від їхньої поведінки. Якщо ви самотні, вас може засмутити ситуація, пов'язана з другом. Можливо, ви вірили, що можете довірити комусь свої найтемніші таємниці про любов і близькість, але виявили, що вони пліткують про вас по всьому місту. Ну, принаймні, ви знаєте, що не варто розповідати їм нічого в майбутньому.

відео дня

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

У любові та стосунках для вас може початися щось нове, хоча ви ризикуєте піти на це із закритими очима. Новий Місяць вівторка знаходиться у вашому секторі партнерства, що, безумовно, може спровокувати деякі події у відносинах. Однак проблема полягає в тому, що заплутаний Нептун знаходиться майже в точному квадраті до цього молодика, тому весь тиждень ви, швидше за все, будете відчувати невизначеність навколо кожного потенційного побачення зі своєю другою половинкою. Якщо ви зовсім самотні, вам варто ретельно перевіряти кожного зустрічного.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

Невизначеність наповнює ваші поточні любовні стосунки і заплутує всі поточні партнерські справи. У середу Меркурій стає ретроградним у вашому секторі відносин, і якщо ви самотні, це може повернути вам голову і змусити зациклюватися на невирішених питаннях з минулих відносин. Ви можете виявити, що так багато роздумуєте про ситуацію, яка так і не закінчилася, що у вас виникне спокуса звернутися до людини, з якою у вас нічого не вийшло. Подумайте гарненько-іноді минуле краще залишити в минулому. Якщо ви вже перебуваєте у відносинах, то ви і ваш коханий можете зіткнутися з більшою кількістю проблем в спілкуванні, ніж зазвичай. Докладіть зусиль, щоб бути терплячими.

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

Цього тижня романтичним надіям доведеться пройти довгий шлях. Навіть якщо у вівторок молодий місяць у вашому секторі справжньої любові призведе до того, що ви будете готові відкрити своє серце комусь новому, якщо ви самотні, це не гарантує, що все вийде. У той же час ви можете бути більше закохані в любов, ніж у людину, яка, за вашими словами, вас цікавить. Будьте чесними з собою і переконайтеся, що ви чітко уявляєте будь-якого потенційного партнера. В даний час перебуваєте в парі? Ви і ваша друга половинка можете відчувати себе дуже збентеженими з приводу планування сім'ї. Можливо, хтось із вас хоче незабаром розширити сім'ю, а інший не погоджується. Розкажіть про свої цілі з добротою.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

Ваші думки зайняті минулим - особливо коли мова йде про сердечні справи. У середу Меркурій стає ретроградним у вашому секторі справжньої любові. В результаті зворотного руху трікстера ви можете виявити, що переглядаєте розмови між вами і колишнім або думаєте про стару любов більше, ніж зазвичай. Не виключено, що ви знову зустрінетеся з коханим зі свого минулого. Ви можете повністю розпалити це полум'я, але чи буде воно довговічним, поки невідомо. На даний момент утримайтеся від прийняття будь-яких твердих рішень. Натомість запитайте себе, чого намагається навчити вас цей новий виток вашого любовного життя.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Можливо, ви не можете довіряти своєму розуму, коли мова йде про найбільш логічні рішення, включаючи ті, що стосуються вашого особистого життя. Інша можливість полягає в тому, що ви можете бути не готові до реального стану справ. Крім того, не виключено, що вам знадобляться сильніші навички подолання, ніж ті, які ви вже виробили, щоб впоратися з романтичними розчаруваннями, які ви пережили в минулому. Загалом, оскільки це один з тих тижнів, коли ваш розум потенційно може зіграти з вами, найкращим варіантом дій буде взяти повний тайм-аут від прийняття важливих рішень, що стосуються любові. Дайте своєму мозку і своєму серцю відпочити.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Що б ви не робили, це не тиждень, коли варто змішувати гроші та любов. Якщо ви абсолютно самотні, у вас може виникнути спокуса зробити великі інвестиції у своє особисте життя, але остерігайтеся шахраїв. Бійтеся модних сервісів по підбору пари, які обіцяють вам весь світ. Заплативши, ви можете виявити, що вони насправді не приносять користі, яку ви очікували. Вже перебуваєте в парі? Вас можуть залучити до того, щоб витратити багато грошей на свого коханого, щоб "довести" свою любов. Будь то подарунки чи виручка від фінансових труднощів, подумайте ще раз. Вам є що запропонувати партнеру, крім свого гаманця.

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Вам може здатися, що ви живете в світі мрій тільки для того, щоб виявити, що насправді це був всього лише сон. Молодий Місяць у вашому знаку у вівторок може змусити вас почуватись абсолютно по-новому, підготувавши свою душу до того, щоб почати все з чистого аркуша, що стосується стосунків. Однак проблема в тому, що цей молодий Місяць знаходиться в квадратурі з Нептуном, який зараз знаходиться у вашому сімейному секторі. Невизначеність може запанувати у вашому домашньому світі, що зробить майже неможливим зосередитися на собі, не кажучи вже про романтичні справи. Додатково до всього, хтось із родичів може роздути з мухи слона про ваше особисте життя. Краще продовжуйте мріяти.

Любовний гороскоп на тиждень - Козоріг

Неправильне тлумачення - ваше друге ім'я в цей час. Висловлюючи свої думки та ідеї, подумайте про те, як сприймаються ваші слова - особливо вашим нинішнім партнером або любовним інтересом. Меркурій, планета спілкування, в середу стає ретроградним у вашому типово логічному знаку. В результаті ви можете вважати, що ефективно передаєте інформацію, але виявити, що співрозмовник сприймає її зовсім по-іншому. Якщо ви перебуваєте у стосунках, можливо, вам доведеться подолати розбіжності. Якщо ви самотні, ви можете ненавмисно неправильно представити себе тому, хто вас цікавить. Слідкуйте за своїми словами!

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

Розширюючи коло спілкування, ви можете забути про одну важливу вимогу: розбірливість. Ваші друзі можуть швидко перетворитися на ваших "ворогів", коли ви виявите, що вам брешуть або пліткують про вас. З іншого боку, можливо, ви просто витрачаєте занадто багато енергії на тих, хто просто не відповідає вашому рівню. Побачення або партнер можуть попередити вас про цих так званих друзів, але ви можете не слухати. Якщо ви самотні, ваші друзі можуть підштовхнути вас до побачення з людиною, яку Ви знаєте, що вам не підходить. Не піддавайтеся на цей ажіотаж.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

Можна знайти втрачені зв'язки і скорегувати невірні ідеї. Цього тижня, якщо ви перебуваєте у стосунках, ви та ваш коханий можете переглянути та переосмислити загальні прагнення. Настав час оцінити його під іншим кутом. Якщо ви самотні, подумайте про те, щоб зв'язатися зі старими друзями, з якими ви втратили зв'язок, або з групами, в яких ви колись брали участь. Повертаючись до минулих соціальних ситуацій, цілком можливо, що ви згадаєте про когось особливого. Можливо, у вас завжди була симпатія до старого друга, але обидва були захоплені іншими людьми. Тепер, якщо ви обидва самотні, будьте готові до того, що він загляне до вас або навпаки. Можливо, нарешті настав відповідний момент для знайомства.

Джерело

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти