StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Місячний календар 12 січня: що зробити, аби мрії у перший день місячного циклу здійснились

11 січня 2024, 19:15
Імунітет поки слабкий, оскільки організм тільки починає набирати енергію.
Місячний календар на 12 січня 2024 року
Місячний календар на 12 січня 2024 року / Колаж Главред, фото Instagram (moonwise8), freepik

Існує думка, що Місяць, що перебуває в певній фазі може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 12 січня згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

12 січня - зростаючий Місяць. З 14:58 - 1-й день місячного циклу. Місяць у Козерозі.

Вплив Місяця на людину 12 січня

Перший місячний день грає роль основи для всього майбутнього Місяця. Цей день аналогічний Новому року, де плани і мрії мають високий потенціал збутися, за умови, що вони не пов'язані з помстою, і ваша інтенція чиста.

відео дня

Це дуже хороший, чистий і світлий день. Однак, місячний цикл тільки починається, і сил для активних дій ще недостатньо. Обмежтеся розробкою планів і проектів. Мета першого місячного дня полягає в тому, щоб надати людині можливість взяти своє життя в свої руки і досягти бажаного.

Вплив Місяця 12 січня по сферах життя

Бізнес і гроші: Відкладіть прийняття серйозних рішень до більш сприятливого часу. Сьогодні не найкращий день для ділових питань, переговорів і колективної роботи. Корисну інформацію можна отримати з інформаційних матеріалів. Відкладіть фінансові питання до наступного дня. У перший місячний день гроші вимагають особливої уваги: не беріть в борг, не віддавайте борги і не займайтеся обміном валюти.

Здоров'я: Імунітет поки слабкий, оскільки організм тільки починає набирати енергію. Перший день Місяця пов'язаний з головним мозком і лицьовою частиною голови. У цей день уникайте перевтоми, вживання алкоголю і гострої, дуже гарячої їжі.

Стрижка волосся: Краще відкласти похід до перукаря на цей день.

Стосунки та шлюб: У цей день сприятливо прощати образи як друзям, так і недругам. Це може прискорити ваші плани. У день молодика не рекомендується влаштовувати весілля.

Сон в ніч з 11 на 12 січня

Сни в цей день часто бувають легкими: позитивні можуть принести радість, а на негативні варто просто не звертати увагу.

Порада на 12 січня за місячним календарем

Вважається, що будувати негативні плани в перший місячний день може бути ризикованим, адже вони можуть привести до нещастя. Це момент, коли варто уникати створення проблем для інших, щоб не опинитися в неприємній ситуації.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти