StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Гороскоп Таро на тиждень з 8 до 14 січня: Овну - гординя, Леву - зміни через опір

7 січня 2024, 21:15оновлено 8 січня, 13:53
4725
Кому зі знаків які карти Таро випали на цьому тижні, читайте на Главреді.
Гороскоп Таро на тиждень
Гороскоп Таро на тиждень / Колаж Главред, фото скріншот YouTube (Better Life), freepik

Для всіх знаків Зодіаку на тиждень з 8 до 14 січня карти Таро пророкують Різне. Комусь фінансові проблеми, а комусь позитивні емоції.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта: Десятка Жезлів

Чи виникало у вас відчуття, що ви звалили на себе всю тяжкість світу? Десятка Жезлів визнає, що ви несете на собі непомірно важку ношу. Можливо, ви взяли на себе занадто багато, намагаючись досягти своїх цілей, і тепер вам потрібно попросити допомоги або скоротити те, чому ви присвятили себе. Можливо, буде нелегко проковтнути цю пігулку, тому що в справу вступають гордість і небажання делегувати повноваження. Тим не менш, ви досягли точки, коли ваша здатність досягти мети опинилася під загрозою. Ви заслуговуєте насолоджуватися життям, тому попросіть допомоги цього тижня.

відео дня

Возможно, вам будет интересно: Гороскоп на завтра 9 січня: Скорпіону - розлад у сім'ї, Козорогу - гнів дружини.

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Карта: Двійка Мечів

Двійка Мечів вказує на те, що зараз ви можете відчувати напад нерішучості. Можливо, ви настільки не впевнені в тому, як вчинити, що активно відкладаєте вирішення цього питання. Цього тижня вам нагадають, що як би ви не намагалися уникнути цієї ситуації, вона просто так не зникне. Замість того, щоб зациклюватися на наслідках прийняття неправильного рішення, подумайте, що може статися, якщо ви взагалі не приймете жодного рішення. Бездіяльність часто може призвести до більш серйозних проблем у майбутньому.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта: Вісімка Мечів

Вісімка Мечів вказує на те, що зараз ви відчуваєте себе в пастці, вважаючи, що виходу з обставин, що склалися немає. Цього тижня вас закликають задуматися, чи справді ви застрягли... або просто перебуваєте у в'язниці, створеної вами самими. Невпевненість, страх і сумніви - це ті почуття, які часто утримують нас в ситуації набагато довше, ніж потрібно. Вивчіть це питання більш уважно. Можливо, ви виявите, що весь цей час вас стримували самообмеження.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта: Король Кубків

Ваша тема цього тижня - успішне застосування сили, а точніше, емоційної стійкості. Король Кубків - людина прониклива, емоційно врівноважена і контролює ситуацію. Отримання цієї картки є нагадуванням про використання вашої емоційної зрілості, коли ви розбираєтеся з тим, що життя підкинуло вам останнім часом. Можливо, ваш початковий інстинкт полягав у придушенні будь-яких емоцій, які ви відчували щодо цієї ситуації. І навпаки, ви могли дозволити своїм емоціям взяти верх над вами. Ця карта закликає вас використовувати своє серце і голову, щоб впоратися з цією особистою проблемою.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта: Вежа

Приготуйтеся! На цьому тижні вас можуть очікувати несподівані зміни. Зміни, які позначає Вежа, раптові і непередбачені. Вашим першим інстинктом може бути відмова від цих змін - але запитайте себе, чому ви так чините опір. Так, через такі ситуації нелегко пройти, але зміни необхідні для прогресу. Цей струс для вашої системи - це те, що вам було потрібно, щоб побачити, де тріщини у вашому фундаменті. У свою чергу, це дозволить вам перебудуватися на більш стабільний грунт. Прийняття цього перехідного періоду та того, чого він може вас навчити, призведе до великих особистих досягнень у майбутньому.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта: Сімка Мечів

Ви можете бігти, але не можете сховатися на цьому тижні! Сім Мечів визнає, що ви, можливо, намагаєтеся уникнути ситуації, з якою краще зіткнутися віч-на-віч. Ви відкладали важку розмову з другом? Ви ще не готові поговорити зі своїм партнером про те, куди йдуть ваші стосунки? Ви дозволяєте професійній напрузі наростати, замість того, щоб вирішувати її? Пам'ятайте, що ухилення від вирішення проблеми не зробить її кращою. Більше того, це може навіть погіршити ситуацію. Час вирішувати це питання прийшов.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта: П'ятірка Пентаклів

П'ятірка Пентаклей говорить про те, що останнім часом для вас настали важкі часи. Ви втратили роботу? Фінанси йдуть не так легко, як вам хотілося б? Подібні проблеми не тільки б'ють по кишені - вони можуть стати емоційним, ментальним і духовним тягарем. Не звалюйте на себе всю тяжкість світу поодинці. Цього тижня ми закликаємо вас звернутися за допомогою до друзів і близьких. Всі важкі періоди рано чи пізно проходять, але вони проходять набагато легше, коли у вас є підтримка.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта: Дев'ятка Пентаклів

Цього тижня дев'ятка Пентаклів запрошує вас насолодитися плодами своєї праці. Ви вкладали в свої цілі кров, піт і сльози, і тепер бачите заслужений успіх як результат своїх зусиль. Настав час скористатися матеріальним комфортом, який ви собі створили. Так що вперед, замовляйте дорогий СПА-пакет. Відправляйтеся в подорож. Купіть пляшку дорогого вина, на яку ви давно задивлялися. Ви більш ніж заслужили право на марнотратство!

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта: Дев'ятка Мечів

Дев'ятка Мечів вказує на те, що зараз ви переживаєте якусь втрату або розчарування. Це може бути щось, що ви передбачали, або це може бути щось раптове і несподіване. Незалежно від цього, стрес тисне на вас, і вам здається, що ви ніколи не оговтаєтеся від цієї ситуації. Витратьте час на горе і зцілення, пам'ятаючи про те, що, хоча те, що ви переживаєте, дуже важко, ви можете рухатися далі і розвиватися на основі цього досвіду.

Гороскоп Таро на тиждень - Козоріг

Карта: Туз Пентаклей

Туз Пентаклей сигналізує про те, що на цьому тижні перед вами відкриється достаток нових можливостей в матеріальному світі. Ви відчували себе загальмованим у своїй кар'єрі? Інвестиції не окупилися так, як ви розраховували? Вам не вдавалося заробити на ідеї, яка у вас була? Зараз все може змінитися! Будьте напоготові, адже новий початок в будь-який з цих сфер може бути вже не за горами. Чи вирішите ви скористатися цим, залежить тільки від вас, але така можливість, безумовно, є.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта: Туз Кубків

На цьому тижні ви будете осідлати хвилю хороших передчуттів! Туз Кубків сигналізує про час, переповнений позитивною емоційною енергією. Щастя, творчість і співчуття будуть у вашому розпорядженні. Він також означає можливість зміцнити існуючі стосунки - і, можливо, зустріти нового друга або коханого! Якщо останнім часом ви відчували себе замкнутими, настав час відкрити своє серце, щоб прийняти любов і мир, яких ви заслуговуєте. Це ваш шанс ковтнути з чаші глибокого духовного задоволення, так що пийте!

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта: Четвірка Пентаклів

Цього тижня четвірка Пентаклів хоче, щоб ви зосередилися на своїх стосунках з грошима. Чи бережете ви свої гроші, але при цьому не відмовляєте собі в маленьких розкошах? Або ви бережете кожну копійку, бо боїтеся втратити все? Проаналізуйте, що рухає цим мисленням. Не дозволяйте своїм почуттям, пов'язаним з фінансами, відволікати вас від ефективного управління своїм багатством і налаштовувати себе на довгостроковий успіх. Ви можете отримувати задоволення зараз і бути впевненим у завтрашньому дні.

Джерело

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти