StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Любовний гороскоп на тиждень з 8 до 14 січня: Леву - викриття зради, Діві - рішення про народження дитини

7 січня 2024, 14:20оновлено 8 січня, 14:01
1746
Телець, якщо ви обговорюєте свої стосунки з другом, то ризикуєте поставити під сумнів їх ще більше.
Любовний гороскоп на тиждень з 8 по 14 Січня
Любовний гороскоп на тиждень з 8 до 14 Січня / Колаж Главред, фото скріншот YouTube (Better Life), freepik

У цьому тексті ми зануримося в світ гороскопів на тиждень, розглянемо, які впливи можуть очікувати кожен із знаків Зодіаку в найближчі сім днів, і спробуємо розгадати таємні послання зірок. Готові дізнатися, що готує вам Всесвіт з 8 до 14 січня?

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

Чи можете ви винести правду? Цілком можливо, що відповідь на це питання негативна - ви потенційно брехали собі, щоб захистити своє серце від неприємних реалій. На жаль, навіть якщо вам хочеться цього не робити, ви, швидше за все, завжди знали правду. Оскільки вона не збігається з вашим бажаним варіантом життя, ваше вперте полум'я, можливо, відмовлялося висвітлювати справжній стан речей. Чим більше ви розповідали собі цю фантазію, тим важче було ваше падіння в реальність. На щастя, до кінця тижня ви зможете відновитись і вжити заходів для відновлення своїх романтичних бажань. Будьте сильними, Овни!

Можливо, вам буде цікаво: Гороскоп Таро на тиждень з 8 до 14 січня: Овну - гординя, Леву - зміни через опір.

відео дня

Любовний гороскоп на тиждень - Телець

Обговорюючи своє любовне життя з другом, ви можете лише заплутатися ще більше і, можливо, навіть поставити під сумнів своє серце! Не приймайте жодних важливих рішень щодо свого любовного життя через те, що вам говорить або не говорить друг. Запитайте себе, чому ця людина має таку вагу у ваших життєвих рішеннях. Чи не віддаєте ви свою владу - не кажучи вже про особисте романтичне щастя? Інші новини: можливо, наприкінці тижня ви вирішите приділити більше уваги своєму особистісному зростанню, ніж любові. Подумайте про користь запису на курси для дорослих або про плани поїздки за кордон. Це має бути чудова ідея!

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

О, на що тільки не підеш заради любові! На цьому тижні ви ризикуєте втратити важливу можливість, щоб зберегти стосунки або зав'язати нові. Обговорюючи професійні цілі зі своїм приятелем або коханим, ви можете помітити, що вони намагаються відмовити вас від реалізації амбіцій. Це може бути тому, що вони відчувають, що не отримають від вас достатньо часу, або вони просто заздрять вашим досягненням. Не стискайте себе! Справжня любов піднімає вас, вона не повинна опускати вас вниз.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

Цей тиждень може перетворитися на тиждень важливих подій у вашому любовному житті, тому будьте готові! У четвер у вашому секторі партнерства з'явиться молодик, який відкриє двері для нового романтичного союзу, здатного привести до зобов'язань. Переконайтеся, що ви спілкуєтесь якомога більше, щоб бути в найкращому становищі для зустрічі з можливою особливою людиною. Якщо ви вже перебуваєте у стосунках, ви і ваш коханий можете практично почати все заново, що буде найкращим і здоровим способом для вашого спільного партнерства. Мило!

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

Можливо, ви вже не впевнені, чому можна довіряти в ім'я любові. Це може принести невтішні новини про вашого коханого - щось таке складне, як виявлення його невірності чи брехні у фінансових питаннях. Якщо ви самотні, то можете виявити, що потенційний супутник невірно викладає вам свої ідеали або переваги. Яким би розумним чи проникливим ви не були, ви все одно можете повестися на це. Будьте обережні і обов'язково перевіряйте любовні інтереси до особистої зустрічі.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

Любов витає в повітрі! У четвер молодий Місяць віщує щасливі сюрпризи у вашому секторі романтики, створюючи можливість зустріти чудового незнайомця і закохатися в нього з головою в одну мить. Ви ніколи не знаєте, коли зустрінете людину - якщо ви вірите в божественний час Всесвіту, ви можете розраховувати на те, що це станеться саме тоді, коли має статися. Діво, якщо коли-небудь був час, коли "мав бути", то цей час настане цього тижня. Якщо ви вже перебуваєте у стосунках, можливо, ви та ваш партнер вирішите спробувати народити дитину (або усиновити пухнастого вихованця). Вітаємо, в будь-якому випадку!

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Міцний фундамент - запорука стабільної романтики, незалежно від того, перебуваєте ви у стосунках чи ні. Якщо ви і ваш коханий живете разом, ви обидва будете думати про те, як покращити комфорт вашого спільного будинку. Якщо ви зустрічаєтеся з кимось, можливо, ви підпишете договір оренди разом. Це має бути позитивним рішенням для вас обох - і для вашого любовного зв'язку! Якщо ви самотні, космічний фокус спрямований на створення надійної бази для себе. Насправді, ви на шляху до того, щоб стати настільки міцним, що кожен, хто хоче увійти у ваше життя, повинен бути на вашому рівні або вище. Ви не заспокоїтеся!

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Споріднена душа або співкамерник? Цього тижня, Скорпіоне, вам може бути важко зрозуміти різницю і бути чесним із самим собою у сердечних справах. Не виключено, що ви дізнаєтеся, що той, кого ви обожнюєте, в якійсь мірі спотворює свої наміри. Рівень цієї ілюзії (або брехні) може бути незначним або значним - в будь-якому випадку, по вашому хребту пробіжать мурашки розчарування. Якщо ви абсолютно самотні, ви можете відчути, що застрягли в безнадійній фантазії про те, що хтось, ким ви одержимі, дійсно приділить вам час. Викиньте це з голови!

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Цього тижня ваш розум може розігрувати вас, тому будьте вибірковими, слухаючи голос всередині голови. Як результат, ви можете говорити з собою мовою, яка вам не підходить - особливо, що стосується вашого любовного життя. Не приймайте на цьому тижні жодних важливих рішень, пов'язаних з вашою емоційною безпекою, оскільки ви можете погано міркувати. На щастя, це тимчасово. Ви швидко повернетесь до своєї звичайної психічної та романтичної гімнастики!

Любовний гороскоп на тиждень - Козоріг

На цьому тижні ви, можливо, є небесним фаворитом у всіх справах, включно з романтичними починаннями! У четвер у вашому знаку з'явиться молодик, який дасть зелене світло всьому, що ви хотіли б почати у своєму житті. Це приблизно такий достаток, який ви можете отримати в сердечних справах. Ви можете зацікавити відразу кілька людей. І навпаки, ви можете планувати багато любові з тією єдиною людиною, яка володіє вашим серцем!

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

Невидимість не завжди є суперздатністю. На цьому тижні ви можете відчути себе невидимкою, причому настільки, що вам здається, ніби вас зовсім не помічають, коли мова йде про любов. Велика частина вашої енергії в ці дні знаходиться під прикриттям, тому може виникнути відчуття, що коханий або любовний інтерес не бачить і не чує вас в повній мірі. Найкраще, що ви можете зробити, це плисти за течією, приділяючи особливу увагу самоаналізу та духовним заняттям. Отримати бажане в любові не так вже й неможливо, але якщо немає духовного зв'язку, це буде подвійно складніше. А якщо ви застрягли в романтичних фантазіях, то насправді обманюєте тільки одну людину - себе.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

В даний час ви швидше за все дозволите вітру дути в ту чи іншу сторону, ніж зробите рішучі дії. Це пов'язано з вашою мінливою натурою. З одного боку, вона забезпечує вам дивовижну багатогранність, а також відкритість розуму і серця. З іншого боку, у важку хвилину ви можете не захотіти пройти певний шлях, оскільки будете турбуватися про те, що можете заподіяти комусь біль. Коли мова йде про ваше особисте життя, якщо ви не вибираєте, то вибір буде зроблений за вас. На щастя, поки ви зберігаєте гнучкість, ви можете згинатися і не ламатися.

Джерело

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти